banner488

AK Parti Çine İlçe Teşkilatından Milletvekillerine Ziyaret

AK Parti Çine İlçe Teşkilatından Milletvekillerine Ziyaret
banner496

AK Parti Çine İlçe Teşkilatından Milletvekillerine Ziyaret

AK Parti Çine İlçe Teşkilatı 27. Dönem Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim. Metin Yavuz ve Rıza Posacı’ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte 24 Haziran genel seçimleri sonucunda 27. Dönem Aydın Milletvekilleri seçilen Mustafa Savaş, Bekir Kuvvet Erim. Metin Yavuz ve Rıza Posacı’yı TBMM’de makamlarında ziyaret ederek hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde ise, Aydın ve ilçeleri için birliktelik mesajları verildi. Ziyaretten duydukları memnuniyeti dile getiren Aydın Milletvekilleri yaptıkları konuşmalarda, artık seçimlerin geride kaldığını belirterek, ülkenin, Aydın, Çine’nin ve diğer ilçelerin kalkınması için ellerinden gelen çabayı göstereceklerine vurgu yaptılar. Milletvekili Mustafa Savaş, “Artık seçim sonrası el ele verip birlikte çalışmanın zamanı. Hep birlikte Çine’mizi daha iyi noktalara taşıyacağız. Çine’mizde devam eden ve yapılacak yeni projeleri yakinen takipçisiyiz. Bundan sonraki süreçte Çine için Çine’nin kalkınması, gelişmesi için çalışmalarımız devam edecektir” dedi.

Yeni Görevlerinizde Başarılar Diliyoruz

Aydın Milletvekillerine görevlerinde başarılar dileyen, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ise halka hizmet noktasında hep birlikte çalışacaklarını belirterek, ”Hepsi bizim için ayrı bir değer olan milletvekillerimizin var güçleriyle Çine’miz için çalışacaklarına eminiz. İlçemizde gündemde olan yatırımlarla ilgili istişarelerde bulunduk. Rabbim vatanımıza ve milletimize hayırlı hizmetler de bulunmayı nasip etsin. Hayırlı uğurlu olsun “diye konuştu.

Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2018, 15:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472