banner488

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Yaşlıları Unutmadı

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Yaşlıları Unutmadı
banner269
AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları, her yıl 18-24 Mart günleri arasında kutlanan “Yaşlılara Saygı Haftası” dolayısıyla ilçedeki yaşlıları evlerinde ve Çine Devlet Hastanesi’nde hastaları ziyaret etti.

AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve yönetim kurulu üyeleri yaşlı vatandaşları hem evlerinde hem de hastanede ziyaret etti. AK Kadınlar, yaşlı vatandaşların sorunlarını dinleyerek dualarını aldı. AK Parti Çine İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve ekibi Çine Devlet Hastanesinde odaları tek tek ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini iletti, hastaların taleplerini dinledi. AK Kadınlar yaşlıların gönüllerine dokunarak hediyeler taktim ettiler.

AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız, “AK Parti olarak toplumumuzun her kesimine ulaşmaya çalışıyoruz. Bu anlamda değerli büyüklerimizde bizler için çok önemlidir. AK Kadılar olarak sürekli bu tür ziyaretler gerçekleştireceğiz. Bugünde yaşlılar haftası olması dolayısıyla Çine’de büyüklerimizi ziyaret ettik. Onlarla sohbet ederek sorunlarını, varsa isteklerini dinledik. Hükümetimizin yaşlılarla ilgili hizmet ve politikalarını anlattık, gönüllerine dokunmaya, yalnız olmadıklarını hissettirmeye çalıştık. Gençliğin güzel bir yüzü, ihtiyarlığın güzel bir ruhu vardır” dedi.
















































Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472