banner488

AK Parti Çine İlçe Başkanına ve Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti

AK Parti Çine İlçe Başkanına ve Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti
banner496
AK Parti Çine İlçe Teşkilatına ve yeni yönetimine, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, AK Parti önceki dönem yönetim kurulu üyeleri 'hayırlı olsun' ziyareti gerçekleştirdi.

AK Parti Çine İlçe Parti Binası’nda, Çine Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Metin Uyar ve yönetim kurulu, Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve Yönetim Kurulu, Ziraat Odası Meclis Başkanı Salih Gökbel ve meclis üyeleri,  AK Parti Çine İlçe Teşkilatı geçen dönem yönetim kurlu üyeleri ile birlikte AK Parti Çine İlçe Başkanlığı görevine tekrar seçilen Mehmet Tosun’a ve Yönetim Kurulu´na ‘hayırlı olsun’ ziyaretine gelerek başarı dileklerinde bulundu.

“Herkes Özverili davranmalı”

Uyar ve yönetim kurulu üyeleri, güven tazeleyen AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve yeni yönetim kurulu üyelerine ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu. Çine için birlik ve beraberlik içinde çalışılması gerektiğini ifade eden Başkan Metin Uyar, Özverili olarak hep beraber birlik ve beraberlik içinde çalışırlım, Çine için el ele diz dize gelelim ki Çine’ye bir şeyler yapılsın. Herkes özverili davranarak, AK Parti için her yerde teker teker çalışarak ileriye götürelim. İnşallah hepimiz için hayırlı olur, Allah hepimizin yardımcısı olsun,  başarılarınızın devam etmesini diliyoruz” dedi.

“Çine’de ki AK Hizmetler Kendini Aştı”

AK Parti Çine Teşkilatında ‘hayırlı olsun’ ziyaretlerinde bu kadar yoğunluk ilk kez yaşandığını belirten AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Bu AK Parti bugüne kadar ki Çine’nin AK Parti tarihinde bir ilktir. Birlik, beraberlik açısından çok güzel bir ziyaret oldu. Zaten kimse ile bir sorun yoktu aramızda. Gerçekten duygulandım. Kuruluşumuzun başından beri AK Parti Çine Teşkilatında görev almış tüm arkadaşlarımızda ellerinden geleni yaptıkları için teşekkür ediyoruz. Bizler daha iyisini yapmak istiyoruz. Arkadaşlarımızın böyle bir ziyarette bulunmalarından sevindik. İnşallah Esnaf Odası ile hep beraber hayırlı işlere yaparız. Hepimiz Çine diyoruz. 2019 seçimlerine iyi hazırlanmamız lazım. Birlik ve beraberliğimizi hiç bozmamamız lazım. STK’larla birlikte hep beraber 2019 seçiminde iyi sonuç alarak, Çine’ye hizmet getirmek istiyoruz. Özellikle Büyükşehir yasasından sonra Çine’de hizmet noktasında bazı şeyler eksik gidiyor. İnşallah bu eksiklikleri AK Parti olarak biz düzelteceğiz. Yereldeki AK Hizmetler kendini aşmış durumda. Hizmetleri iyi yapar ve iyi biliriz. Cumhurbaşkanımız ‘ Biz hizmetkar olmaya geldik milletimize’ diyor. Birlik beraberliğimiz daim olur. Üzerimize ne düşüyorsa hep birlikte yapacağız” şeklinde konuştu.

“STK olanak sizlerin emrindeyiz”

Eski ve yeni diye bir şey yoktur diyen Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan, “Türkiye kritik bir noktadan geçiyor, başta şehitlerimize Allah Rahmet eylesin, Gazilerimize Allah sağlık versin, Cumhurbaşkanımıza, Başbakanımıza, Hükümetimize ve Ordumuza güç kuvvet versin. Burada a,b,c değil Türkiye’de birlik beraberlik ve huzurlu ortam olması için hepimizin kenetlenmesi gerekir. Basit şeylerle birbirimizi kırmayalım. Değerli AK Parti Çine İlçe Başkanım Sayın Mehmet Tosun’un dik duruşuyla, insanlarla diyalog içinde, arkasından konuşmayan bir başkanımız olduğunu her zaman söylüyorum. Bu duruşu gösterdiklerinden dolayı kendilerini tebrik ediyorum. Ben işçiydim isteseydim eşimin Aydın’daki dairesine 25 sene önce taşınır orada otururdum. Ama ben köylüyüm, çiftçiyim ve buradaki çiftçimle beraberim. Sivil Toplum Örgütü Başkanı olarak biz yumruğu tek bir yere vuruyoruz. Siyaset gözetmiyoruz. Çine çiftçisine ne yapmamız gerekiyor hesabını yapıyoruz. Biz STK olarak sizlerin emrindeyiz. Benim ve çiftçimin bir sıkıntısı var, 3 sene önce bir söz verdim. Çine’deki İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık eski binasını manzarasını kabulleniyorsanız eğer benim diyecek bir şeyim yok. Bizim projemizi destekleyin, Tarım İlçe Müdürlüğü’nün önüne Çine çiftçisine yakışır Türk Bayrağını ve Ziraat Odası Genel Başkanlığı’nın Bayrağını dalgalandıralım. Çine çiftçimiz burada hizmet alsın. Ben son kez sizden destek istiyorum ve bir daha söylemeyeceğim. Bu projeyi başaramazsam eğer önümdeki seçimlerde bunu kullanırım. Hiç kimse darılmasın, hiç bir beklentim yok. Ben bu proje için 2 milyar kredi çekeceğim meclis yetki veriyor, ben veya benden sonra ki gelecek olan ziraat odası başkanı, yönetimine ve meclise kim gelirse gelsin bu borcu ödesin. Ödemeyecekse de aday olmasın. Projeyi hazırladığım dosyayı başkanımıza taktim ediyorum. Hepimize AK Parti İlçe Teşkilatı hayırlı, uğurlu olsun” dedi.

“Projedeki eksiklikler Çine Belediyesi’nin Hizmet Eksiğidir”

AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Ziraat Odası Başkanının isteği üzerine, “Çine İlçe Tarım Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü önündeki binayı birçok şekilde her yerde başkanımız bu konuyu dile getirdi. Özellikle AK Parti Aydın Milletvekilimiz Mustafa Savaş bu projeye destek vereceğine söz verdi. Bu projeyi takip ediyoruz, olumsuz bir şey yok. Projeyi sonuçlandırmak için AK Parti Aydın vekillerimizle elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Projedeki bir çok eksik noktalarda pazarcı esnafının konaklayacak, çiftçimizin bir toplantı salonunun olmaması gibi maddeler var. Bunlar bir nevi de Çine Belediyesi’nin eksiği. Belediye'nin hizmet yapmamasının eksiği. Ziraat Odası Başkanınız çiftçinin sorunu diye bunları dert ediyor, iş ediniyor, bunlara çözmek için emek sarf ederek, fikir üretmeye çalışıyor, bütün siyasilerin kapısını aşındırıyor. Bununla ilgili ne Büyükşehir Belediyesi’nden ne de Çine Belediyesi’nden herhangi bir şekilde girişim olmuyor. Projede geçen maddeler Çine Belediyesi tarafından rahatlıkla çözülebilecek ve çözülmesi gereken konular. AK Parti’nin en büyük özelliklerinden bir tanesi insanların yaşam standartlarında çıta çok yükselmiş durumda. Biz insanlarımızın her türlü derdi, sorunu, problemiyle her şekilde ilgilendik bu güne kadar. Bununla da ilgileneceğiz. Gönlünüz rahat olsun. Ziraat Odası Yönetim ve meclis üyelerinin önünde Sayın Özkan Atıgan’ı AK Parti Çine üyesi yaparak rozetimizi takalım. Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Metin Uyar ve yönetimine, daha önce beraber çalışmaktan onur duyduğum yönet kurulu arkadaşlarım ve Çine Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan ve yönetim kuruluna, Meclis Başkanı Salih Gökbel’e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” şeklinde ifade etti.









































Güncelleme Tarihi: 14 Şubat 2018, 12:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472