banner488

AK Parti Çine Delege Seçimine Yoğun İlgi

AK Parti Çine Delege Seçimine Yoğun İlgi
banner496

AK Parti Çine İlçe Teşkilatında Şubat ayında yapılacak 7. Olağan Kongre öncesi Delege Seçim’ini yoğun bir katılımla gerçekleştirdi.

Parti binasında gerçekleştirilen delege seçimine AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen de katılırken, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun açıklama yaptı. Tosun, "Çine AK Parti Teşkilatı olarak 7. Olağan Kongre sürecimizle ilgili delege seçimlerini gerçekleştirdik. 400 tane delegemizi belirledik. müthiş ve yoğun, coşkulu bir katılım oldu. Hiçbir sıkıntı yaşamadan herkesle kucaklaşarak delege seçimini tamamladık. Kuruluşundan bu güne kadar partimizde görev yapmış, emek sarf etmiş, partimize, davamıza ve demokrasimize sahip çıkan her üyelerimize minnettarız, teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

“Kongreler, bizim güçlenmemize vesiledir”

7. Olağan Delege Seçimlerinin devam ettiğini belirten Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Kongre dele seçimlerimiz Buharkent ve Sultanhisar dele seçimlerimizle başladı. Bugünde Çine ve Germencik ilçelerimizde gerçekleştiriyoruz. 11 ilçemizde dele seçimlerimizi tamamlamış olduk. Son olarak da Efeler ve Didim’de 17 ilçemizi tamamını dele seçimlerini tamamlamış olacağız. Büyük bir coşku ve heyecanla geçiyor delege seçimlerimiz. Bu da üyelerimizin partimize olan güçlendiğini, AK Partinin kurumsal kimliğine, misyonuna, davasına sahip çıktığını net bir şekilde ortaya koymuştur. Organizasyonu yapan başta ilçe başkanıma, kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, havanın soğuk ve yağışlı olmasına aldırmadan buraya oy kullanmaya gelen tüm üyelerimize canı gönülden teşekkür ederim. Allah hepsinden razı olsun. Kongreler bizim için tazelenme, güçlenme vesilesidir. 7. Olağan kongre döneminde de AK Parti Teşkilatlarımızın güçlenerek, tazelenerek, zinde bir şekilde tekrar yola koyulacağını, 2023-2024 yıllarında yapılacak seçimde teşkilat bakımdan alt yapısının çok sağlıklı bir şekilde bu kongre döneminde hazırlanacağına inanıyorum. Delege seçim sürecimizin Çine’mize ve Aydın’ımıza, ülkemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019, 17:45

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Şenol Biçer
Şenol Biçer - 4 yıl Önce

Seçilen delegelerimize tebrik eder başarılarının devamını dilerim.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472