banner488

AK Parti Çine 7. Olağan Kongresi Yapıldı

AK Parti Çine 7. Olağan Kongresi Yapıldı
banner496

AK Parti’de koronavirüs salgını nedeniyle ertelenen AK Parti Çine İlçe Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresi’nde Cemal Çakır, atanarak geldiği İlçe Başkanlığı’na seçildi.

AK Parti Çine 7. Olağan Kongresi Çine Kuvayi Milliye Parkı’nda gerçekleştirildi. Seçime atanarak gelen mevcut İlçe Başkanı Cemal Çakır, başkan adayı olarak tek liste katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan Çine ilçe kongre Divan başkanlığını İl Koordinatörü Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya yaptı. Protokol konuşmalarının ardından yönetim kurulu faaliyet raporu, gelir-gider hesap raporu ile tahmini bütçe okundu. Müzakereler sonrasında raporlar ayır ayrı onaylandıktan sonra oy birliği ile yönetim kurulu ibra edildi. İlçe seçim kurulu başkanlığı gözetiminde yapılan seçimler ile yönetim kurulu asıl yedek üyeleri ile il delege asıl ve yedek üyelerinin seçimleri yapıldı. Kongrede tek listeyle yapılan seçimde başkanlığa Cemal Çakır yeniden seçildi.

Kongreye İl Koordinatörü Osmaniye Milletvekili İsmail Kaya, Aydın Milletvekilleri Mustafa Savaş ve Rıza Posacı, İl Başkanı Ömer Özmen, İl Yöneticileri, İl Kadın Kolları Başkanı Duygu Göğde, İl Gençlik Kolları Başkanı Ali Demir, MHP Çine İlçe Başkanı Kazım Oluç, Çine Ülkü Ocakları Başkanı Murat Çalışkan, Esnaf ve Sanatkarlar Oda Başkanı Metin Uyar, Esnaf Kefalet ve Kooperatif Başkanı Celal Özden, Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok, Çine Karayolu Yük Taşıma Kooperatif Başkanı Mehmet Can, Ak Parti belediye meclis üyeleri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

“Var gücümüzle çalışacağız”

Olağan Genel Kurulu'na katılan bütün misafirlere teşekkür eden Başkanı Cemal Çakır, “Covid-19 salgını nedeniyle 14 Mart’ta gerçekleşecek olan kongremizi bugün sosyal mesafe, maske ve temizlik kuralları içerisinde gerçekleştiriyoruz. Gençlik kolları olarak başlamış olduğum bu kutlu görevden sonra devletimize, milletimize, Çine’mize, hizmet aşkı ile şu an ilçe başkanı adayı olarak karşınızdayım. Genel merkezimizin takdirleri ile 6 Nisan tarihinde ilçe başkanlığına atandıktan sonra, atanmış yönetim kurulu üyelerimizle birlikte birçok ziyaretler yaparak gönül seferberliğini başlattık. Bunun yanında üye çalışmalarımıza hız kazandırmış olup 4 aylık bir zaman dilimi içerisinde 200 kişiye yakın partimize yeni üye kazandırılmıştır. Üstümüze düşen sorumluluğun farkındayız ve devraldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için var gücümüzle gece gündüz demeden büyük bir fedakarlık ile çalışacağız. Bunu gerçekleştirirken de Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da dediği gibi bir olacağız, iri olacağız, diri olacağız, kardeş olacağız. Kongremize teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederim. Kongremize vatanımıza, milletimize ve Çinemize hayırlı olmasını temenni ediyorum” diye konuştu.

Cemal Çakır Başkanlığındaki AK Parti Çine İlçe Teşkilatı Yönetim Kurulu Üyeleri şu isimlerden oluştu;

Asil Üyeler; Cemal Çakır, Akın Şahin, Aykut Aydın, Bilal Cesur, Ergüven Özcan, Fatma Çiftçi, Kenan Şahin, Mehmet Atkan, Mehmet Kazım Coşar, Mevlüt Yılmaz, Muzaffer Taşcan, Nail Uzun, Necla Duran, Orhan Gündoğdu, Yasin Yüzügüldü,

Yedek Üyeler; Mustafa Namlı, Mehmet Gülmez, Özkan Kılıç, Ercan Yaldız, Adnan Önel, Ertan Uzun, Kemal Kocabıyık, Hüseyin Kurkut,

İl Delege Asil Üyeler; Cemal Çakır, Kayhan Güney, Erkan Özkaya, Feyza Eryalçın, Mehmet Tosun, Sezer Çetin, Emir Ayşe Cingöz, Dudu Nurten Payze, Ferya Yıldız, Erkan Gökaslan, Ali Tarhan, Mehmet Sezer, Celalettin Kocamaz, Celal Özden, Mutlu Menderes Eşiyok, Burhan Kandemir, Şakir Deniz, Evren Aytepe, Efraim Çayır, Ercan Türkoğlu, Muhammed Doğan, Celal Üpbül, Erden Kaya ,Serkan Sevinç, Hakan Tosun, Özcan Açıkgöz, Hasan Yıldız, Ayşe Tozar, Egemen Yılmaz, Nurhan Gözkaya, Ahmet Demirtaş, Veysel Tetik, Bircan Kömürcüoğlu, Ahmet Alp, Tahir Kozan, Mehmet Karcı,

Yedek üyeler; Önder İçen, Ahmet Yaldız, Ergün Kulaç, Hilmi Uslu, Zeki Akbay, İrfan Demir, İsmail Türkoğlu, Ali Rıza Uzun, Kadir Aykın, Muhammed Kuş, Cihat Açıkgöz, Murat Canal, Bekir Abalı, Sebahattin Kocabıyık, Cevdet Aslan, Mehmet Taşcan, Mustafa Güngör, İbrahim Acar oldu.

Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2020, 12:41

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
Nurullah memiş
Nurullah memiş - 4 yıl Önce

Hayırlı olsun görevınizde başarılar

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472