banner488

AK Parti, Aydın Milletvekilli Adaylarına tanıtım töreni düzenledi

AK Parti Aydın İl Teşkilatı, 25. Dönem Aydın Milletvekili Adaylarına tanıtım töreni düzenledi.

AK Parti, Aydın Milletvekilli Adaylarına tanıtım töreni düzenledi
banner269

Tanıtım toplantısının açılışında bir konuşma yapan İl Başkanı Ömer Özmen, Anadolu Coğrafayası'nda 1071'den günümüze kadar yaşanan bazı olaylardan örnekler vererek "Biz kökü olmayan, ruhu olmayan, geçmişi ile irtibatlarını koparmış bir parti değiliz" derken paralel yapıya ithafken de "Okyanus ötesinden gelen telefonlarla istifa edenleri, darbecilerin tehditlerine boyun eğenleri, darbecilerin getirdikleri haberlere inananları bugün hiç kimse hatırlamıyor. Bu büyük dava kimleri gördü. O isimlerin hepsi geldi geçti ama dava işte burada" dedi.

Aydın Kültür Merkezi Hidayet Sayın Salonu'nda gerçekleştirilen aday tanıtım toplantısına, parti teşkilatları ve partililerin yanı sıra milletvekili aday adayı olan ve listeye girememiş isimler de katıldı. Zeybek gösterisi ile başlayan tanıtım toplantısına katılan mevcut Milletvekili ancak aday gösterilmeyen Mehmet Erdem de yaptığı konuşma ile partililerden yoğun alkış aldı.

“Geride Kalan 13 Yıl Eski Türkiye'nin Tasfiye Süreciydi, Şimdi Yeni Türkiye'nin İnşa Sürecindeyiz"

Toplantının açılışında konuşan Ak Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Bugün yeni bir gün, geçmişten aldığımız güçle, dünden daha çok bir olma, beraber olma ruhuna ihtiyacımız var. 7 Haziran tarihine kadar adaylarımızla ve teşkilatlarımızla beraber yapacağımız 56 günlük çalışmada göstereceğimiz azim ve gayret, geleceğimiz adına, Aydınlık bir Türkiye için, kalkınmış, dününden daha müreffeh bir Aydın için hep birlikte başaracağız. Bugüne kadar yaşadığımız süreç, AK Parti’nin iktidara olduğu 13 yıllık süreç, eski Türkiye’nin tasfiyesi süreciydi, önümüzdeki dönem inşallah yeni Türkiye’nin inşası süreci olacak. 13 yıllık siyasi bir parti olsak da aslında asırlar öncesinden başlamış kutlu bir yürüyüşün, kutlu bir davanın mirasını omuzlarımızda taşıyan bir partiyiz. 1071’de Malazgirt ovasında Sultan Alparslan’ın arkasında namaza duran, ellerini dua için semaya açan neferlerin hissiyatı neyse, bizim de hissiyatımız odur. Kudüs’e doğru yürüyen, Kudüs’ü bir barış şehri yapmak için ilerleyen Selahaddin Eyyübi’nin askerlerin duyguları neyse işte bizim de duygularımız aynen onlardır. Bizler Mohaç’taki, Çanakakle’deki hem şahadet şerbetini içmek, hem de zaferleri kuşanmak için sabırsızca bekleyen ecdadın torunlarıyız. Bizler, hep birlikte, Kurtuluş savaşımızda var olmak ya da ebediyen yok olmak onuruyla yaşamak veya onuruyla şehit olmak arasında seçim yapan kahraman Mehmetçiğin torunlarıyız. Biz asırlardır yürüyoruz. Asırlardır, hem vatanımızı hem milletimizi, hem de elimizin ulaşabildiği tüm mazlumları korumak için gözetmek için, dünyayı daha yaşanabilir bir yer haline getirmek için mücadele veriyoruz. Biz kökü olmayan, ruhu olmayan, geçmişiyle irtibatlarını koparmış bir parti değiliz. Bu hareketle Sultan Alparslan’ın imanı, Osman Gazi’nin basireti; Fatih Sultan Mehmet’in kahramanlığı, Abdülhamit Han’ın dirayeti vardır. Bu harekette merhum Adnan Menderes’in millet uğruna verilmiş canı vardır" diye konuştu.

 

AK Parti'nin 400 milletvekiline ulaşabilmesi için Aydın’da daha çok çalışmaları gerektiğini belirten Özmen, "Yarından tezi yok, gece gündüz, sokak sokak, kapı kapı, mahalle mahalle, dükkan dükkan, ev ev gezerek, elini sıkmadığımız, gönlünü almadığımız, gözündeki yaşı silmediğimiz garip gureba bırakmayacağımız ve inşallah 7 Haziran akşamı Aydın’da Ak Parti’yi 1. parti yapacağız. Hep şunu hayal ediyorum ve arkadaşlarıma da söylüyorum, seçim akşamı sonuçlar açıklandığında Edirne’den aşağıya doğru, sahiller ta Antalya’ya kadar haritada hep kırmızı renge boyanmış oluyor, işte bu seçimde biz AK Parti’mizi Aydın’da 1. yapıp haritayı sarıya boyayacağız ve sıcak denizlere ineceğiz, Ege’nin gururu, Ege’nin incisi olacağız” ifadelerine yer verdi.

“Bayrağı Devretmenin Huzurunu Yaşıyorum”

AK Parti olarak çok badireli günler atlatarak bugünlere geldiklerini ve 7 Haziran günü Türk siyasi seçimlerinden bir tanesini yaşayacaklarını ifade eden AK Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, “Bu partide hizmet veren ve iktidar olduktan sonra da Aydın’a yaklaşık 10,5 milyar liralık destek sağlandı. Burada herkesin alın teri var ve emeği var.  Bu desteğin sağlanmasında herkese teşekkür ediyorum. AK Parti’nin kutlu yürüyüşü devam ediyor. Bugün burada alnımız açık başımız dik, 13 yıl iktidar olan bir partimizle tekrar milletimizin huzuruna çıkıyoruz. Şu an çok huzurluyum. Çünkü bayrağı 7 milletvekili kardeşimize devretmenin huzurunu ve mutluluğunu yaşıyorum” şeklinde konuştu.

“Ak Parti İktidarı Ufukta Gözüküyor”

7 Haziran seçimlerine giderken çok ciddi oyunlar oynandığını ve bu anlamda AK Parti teşklitalrının sağlam durması gerektiğini belirten Erdem, “AK Parti’nin kaderiyle Türkiye’nin kaderi şu anda yan yana gelmiştir. AK Parti’yle oynamak isteyenler Türkiye’nin kaderiyle oynamak istiyorlar. AK Parti iktidarı ufukta gözüküyor. Gelin Aydınlılar şu iktidara güçlü destek verin. Bu seçimlerde en az yüzde 40’la birinci parti olmalıyız. En az dört tane milletvekili çıkaracağız ama 5’te olur. Aydın’dan 4 milletvekili çıkaralım ve Ankara’dan da bir tane bakan alalım” diye konuştu.

“Artık Konuşma Vakti Değil Çalışma Vakti”

Milletvekili adayı olarak listeye konulmasında emeği geçenlere teşekkür eden AK Parti Aydın 7. Sıra Milletvekili Adayı Cengiz Altıntaş, “Artık konuşma vakti değil çalışma vakti, 3’ü 4, 4’ü 5 yapma vaktidir. Allah yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“Partimizi Aydın’da Birinci Parti Yapmak Boynumuzun Borcu”

Konuşmasına diğer milletvekili aday adaylarına teşekkür ederek başlayan AK Parti Aydın 6. Sıra Milletvekili Adayı Ersin Esenlik, “Hedefimiz Aydın’da birinci parti olmak buna canı gönülden inanıyoruz ve inandığımız içinde buradayız. Elimizden gelen en iyi performansla çalışıp partimiz Aydın’da birinci parti yapmak boynumuzun borcudur. Ben adaylarımızın partimize hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.

“Kendimi Milletvekili Olarak Görüyorum”

Davaya başladığı günden beri heyecanının hiç eksilmeden çalışmalarına devam ettiğini dile getiren AK Parti Aydın 5. sıra Milletvekili Adayı Metin Yavuz da, "Genel merkezimizdeki büyüklerimiz beni Aydın'da milletvekili adayı olarak gösterdiler. Bundan çok onur ve şeref duyuyorum. Emin olun hayal olarak kurmuyorum. Ben kendimi şuanda milletvekili olarak görüyorum. Biz teşkilat, parti ve dava olarak sırtımızı topluma dayamış bir topluluğuz.  unun için davamızda yürürken, mümkün olduğu kadar insanımıza dokunacağız. Ben şunu çok inanıyorum 2023'ün büyük Türkiye’sinde projelerimizle yatırımlarımızla da Aydınımızı hak ettiğimiz yere getireceğimize inanıyorum” dedi.

“Şantiye Şefi Gibi Çalışacağız”

AK Parti için canını feda etmeye hazır olduğunu ve Aydın’da 7 Haziran akşamı birinci parti olacaklarını savunan AK Parti Aydın 4. Sıra Milletvekili Adayı Mustafa Savaş ise, “7 Haziran akşamı Aydın’da bir başarı hikayesi oluşturacağız. Bu seçimden de başarıyla ayrılıp Ankara’ya daha güçlü gideceğiz.  Bu süreçte milletvekili adaylarımız ile şantiye şefi gibi çalışacağız. 7 Haziran istikrarın, huzurun, barışın devamı için çok önemlidir.

“Ankara’yı Aydınlıların Ayağına Taşıyacağız”

13 yıldır AK Parti’nin her kademesinde bulunduğunu ve yeni bir Aydın inşa etmek için tüm gücüyle çalışacağını işaret eden Şanlıurfa Milletvekili ve Aydın’dan 3. sıra Milletvekili Adayı olan Zeynep Karahan Uslu da, “7 Haziran’dan sonra Aydın’ın sorunlarını Ankara’ya taşımayacağız, Ankara’yı Aydınlıların ayağına taşıyacağız. Aydın’ı büyümeye, bolluğa, zenginliğe, huzura ve Türkiye’de lider yapmaya hazırız. AK Parti olarak şehrimize daha çok yatırım, daha çok hizmet ve iş olanakları oluşturacağız. Hayatımda en yüksek siyasal ve toplumsal katma değerini ortaya koyduğum dönem Aydın olacak. Benim çıraklık dönemim Asya ve Avrupa’nın buluştuğu şehir İstanbul’da geçti. Kalfalık dönemim peygamberler şehri Şanlıurfa’da geçti. Ustalık dönemim ise Ege'nin incisi efeler diyarı Aydın’da geçecek” diye konuştu.

“4 Milletvekili Adayını Ankara’ya Göndereceğiz”

Aydın’da tabelaları değiştirip Aydın’ın sol olmadığını göstereceklerini dikkat çeken AK Parti Aydın 2. Sıra Milletvekili Adayı Abdurrahman Öz de, “Aydın’dan en az 4 Ngbahis milletvekili adayını Ankara’ya göndereceğiz ve 5. sini de zorlayacağız. 7 Haziran akşamı Aydın AK Parti’nin kazandığı bir il olarak gözükecek” ifadelerini kullandı.

“Zafere Ulaşana Kadar Çalışacağız”

AK Parti’nin 7 Haziran seçimlerinde açık ara farkla birinci parti olacağını vurgulayan AK Parti Aydın 1. Sıra Milletvekili Adayı M. Sadık Atay, “Bize verilen görevin çok güzel bir görev olduğunun farkında olduğumuz kadar ağır bir görevle karşı karşıya olduğumuzun da bilincindeyiz. Makamlar mevkiler geçicidir ve bu bilinçle tek başımıza hiçbir şey ifade etmiyoruz. Bu dava uğrunda gece gündüz çalışacağımıza söz veriyorum. Teşkilatımızla birlikte Aydın’a hizmet için geliyoruz. Aydın’a daha fazla hizmet gelmesi için Aydın’ın Ankara’da daha fazla sesi çıkması için 7 Haziran akşamına ve zafere ulaşana kadar çalışacağız” şeklinde ifade etti.


Güncelleme Tarihi: 16 Nisan 2015, 01:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472