banner480

AK Parti Aydın İl Danışma Meclisi Yapıldı

Nihat Zeybekçi: Türkiye’de sistemin en büyük sorunu iktidar umudunu yitirmiş muhalefet

AK Parti Aydın İl Danışma Meclisi Yapıldı
banner269
 -İl Başkanı Özmen: Kasım sonuna kadar vaatleriminin yerine getireceğiz

-Nihat Zeybekçi: Türkiye’de sistemin en büyük sorunu iktidar umudunu yitirmiş muhalefet

AK Parti Aydın İl Danışma Meclisi partililerin yoğun katılımı ile yapıldı. Önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi’nin de katıldığı toplantıda önümüzdeki dönem hedefleri görüşüldü. İl başkanı Ömer Özmen, AK Parti’nin 1 Kasım seçimleri öncesi verdiği vaatlerin büyük çoğunluğunu yerine getirdiğini belirterek Mart sonuna kadar vaatlerin tamamının yerine getirileceğini söylerken, önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi yerel seçimlere işaret ederek “2019 Mart2ında Aydın’ın göbeğinde Allah nasip ederse Aydın Zeybeği oynamak istiyorum” dedi.

Aydın Kültür Merkezi’nde düzenlenen İl Danışma Meclisi Toplantısına İl başkanı Ömer Özmen, Milletvekilleri Mehmet Erdem, Abdurrahman öz, Mustafa Savaş, Koordinatör Milletvekili Ali Aşlık, önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, kadın ve gençlik kolları başkanlarının yanı sıra Köşk Belediye başkanı Rıfat Kadri Kılınç, Buharkent Belediye başkanı Mehmet Eroğlu, Kuyucak Belediye Başkanı metin Ertürk ve çok sayıda partili katıldı.

Programın açılışında konuşan AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, 2 Kasım sabahından programa kaldıkları yerden devam ettiklerini belirterek “Teşkilatlar olarak yapacağımız çok şey var. Aydın olarak hedefimiz belli. 2019 yılına kadar 3 seçim var. 1 yerel seçimler, 2 genel seçimler 3.’sü de Cumhurbaşkanlığı seçimi. Birinci hedefimiz yerel seçimlerde en az 10 belediyenin AK Partili başkanlar tarafından yönetilmesidir. Maalesef Aydın’ı büyükşehir olmaktan çıkarıp büyük bir köy haline getirdiler. Mutat yapılması gereken işleri bile bilbordlarda yer almaya başladı. Türkiye’de CHP’nin 1. Olduğu 6 il var. Bunlardan biri de Aydın. Hedefimiz Aydın’da Ak Parti’yi 1. Parti yapıp vekil sayısını da 4’e 5’e yükseltmek. Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde de Reisimizi 2. Kez Cumhurbaşkanı seçmektir” diye konuştu.

Daha sonra konuşan önceki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi, Aydın’a girerken yapılmakta olan ve Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılmakta olan köprülü kavşaktan söz ederek “Ben Denizli belediye başkanlığım döneminde 7 yılda 9 tane yapmıştım. Ve her iş için muhalefetin onca davasına rağmen 100 gün verirdim ve süresinde bitirirdim. Yapılanın kötüsü olmaz. İnşallah bu iş de süresi içinde biter” diyerek gecikmesinin nedenin Aydın’a girişteki trafik yoğunluğundan kaynaklandığını ifade etti.

“TÜRKİYE’DE SİSTEMİN EN BÜYÜK SORUNU MUHALEFET”

Konuşmasında yerel yönetimlerden genel yönetime kadar Türkiye’de sistemin en büyük probleminin iktidar ümidi olmayan muhalefet olduğunu ifade eden Nihat Zeybekçi, “14 yıldır başı dik alnı açık alımlı çalımlı yürüyecek bir tek siyasi parti var. O da Ak parti. Bu ülke yeni bir başkanlık sistemi ile tanışacak. Sakın rehavete içinde olmayın. Çok çalışmalıyız. Dünya haritası gerek ekonomik gerekse siyasi olarak yeniden çiziliyor. Burada bizler Allah’ın izniyle yön verilen değil yön veren olacağız” diyerek partili gençlere çeşitli nasihatlerde bulundu. Abdülhamithan’ın hayatından kesitler sunup Orhun Abideleri’nden alıntılar aktaran Zeybekçi, en büyük arzularından birinin 2019 Mart ayı gibi yerel seçimlerden sonra Aydın’ın göbeğinde önce Tavas ardından da Aydın Zeybeği oynamak olduğunu belirtti.

“O YARDIMLARI ENGEL OLANLARIN ELLERİ KIRILSIN”

Türkiye üzerinde büyük oyunların oynandığını belirterek 17-25 Aralık ve sonrasında yaşananlara değinen Zeybekçi, “40 Çuval evrak 1040 sayfa savcı iddianamesi var. Bu iddianameye 15 dakikada karar çıktı. Bu kadar iddianameyi bu kadar evrakı 15 dakikada nasıl incelediniz de bu kararı veriyorsunuz. Verilen kararda kimlerin mal varlığına el konulacak idi. 3. Havalimanını yapacak olan şirketin, tüp geçidi yapan şirketin, körfezde denizin altında demiryolu yapan şirketlerin. Bu olay Türkiye’nin gelişmesine istemeyenlerin hamlesiydi. Beklemediğimiz bir yerden geldi. İnlerine gireceğiz inlerini başlarına yıkacağız demiştik. Bu ülkenin sınırları var ama bu millet büyük bir millet. Sınırın öbür tarafında kalanlar biz de olabilirdik. Bayır Bucak Türkmenlerine giden yardımları durduranların elleri kırılsın. İki cihanda ellerimiz bunların yakalarında olacak” diyerek düzenlenen kampanyalarla bayır Bucak Türkmenlerine destek verenlere de teşekkür etti.

Toplantı daha sonra basına kapalı olarak devam etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472