banner488

AK Parti Aydın İl Başkanı Esnaf ve Çine Teşkilatı ile Buluştu

AK Parti Aydın İl Başkanı Esnaf ve Çine Teşkilatı ile Buluştu
banner269
AK Parti Aydın İl başkanı Ömer Özmen Çine programı kapsamında, Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı, esnaf ve Çine AK Parti Teşkilatı ile bir araya geldi.

AK Parti Aydın İl başkanı Ömer Özmen ve beraberindeki heyetle birlikte Çine’de çeşitli programlar geçekleştirdi. Bu programlar kapsamında AK Parti ilçe başkanı Mehmet Tosun ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Cemal Çakır ve yönetimi, AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve ekibi ile Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı ilk ziyaret gerçekleştirilerek ardından esnaf ziyaretinde bulunuldu. Ziyaretlerini tamamlayan heyet akşam AK Parti İlçe Parti Binasında haftalık olağan yürütme kurulunda teşkilat mensuplarıyla çalışmaları değerlendirildi.

Başkan Özden, ‘Çine Halkının Yanındayız”

AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen ve AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun beraberindeki heyet esnafa hayırlı işler dileyerek hal ve hatırlarını sordu. Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanlığı ziyaretinde Başkan Celal Özden ve yönetim kurulu üyeleri karşılayarak Çine’nin gelişmesi konusunda bilgi alışverişinde bulunuldu. Çine Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden, Çine 49 bin 500'e gerileyen nüfusunun yeniden 50 binin üzerine çıkması için ilçede hayata geçirilmesi düşünülen cezaevi, üniversite bölüm sayısının artırılması, Çine Organize Sanayi Bölgesi'nin daha çok kişiye istihdam sağlaması yatırımlarının bir an önce gerçekleşmesi gerektiğini söyledi. Çine EKK Başkanı Celal Özden, “İlçeye yapılan ve yapılacak olan yatırımlarda maddi olarak diğer sivil toplum kuruluş temsilcilerinden daha çok yardımda bulunduk ve bu konuda kooperatif olarak üzerimize düşen görevi üstlendik. Biz her zaman Çine menfaatine yapılacak olan yatırımlarda yardımlar yapmaya devam edeceğiz. Hem maddi hem manevi olarak Çine halkının yanındayız. İnşallah ilçemiz göç veren değil, göç alan bir ilçe olacak. Bunun olması için yatırımların hızlanması gerekiyor, fabrikalar kurulması gerekiyor” şeklinde konuştu.

AK Parti Aydın Teşkilat Başkanı Ömer Özmen, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile birlikte çalışmanın önemine değinerek, “Çine’nin nüfusunun çoğalmasını ve gelişmesini istiyorsak yatırımların önünü açmak lazım. Köstek değil destek olmak gerekir” dedi.  

“Aydın ve Çine 2019 yılında AK Belediyecilikle tanışacak”

AK Parti Teşkilatları fiilen 2019 yılı seçim çalışmalarına başladığını ifade eden AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, “Göreve tekrar tevdi edildikten sonra öncelikle il yönetimimizi oluşturduk. İl yönetimimiz onaylandıktan sonra ilk Çine ilçe yönetim kurulu toplantısına katıldık. Buradan başlamamızın sebebi ilçe kongremize katılamamıştım buna istinaden ilk Çine’ye ziyaretimizi gerçekleştir. İlçe Başkanım Mehmet Tosun’la daha önce çalıştık güzel çalışmalar yapmıştık inşallah önümüzdeki süreçte de daha güzel çalışmalarla devam edeceğiz. Önümüzde 6. Olağan İl Kongremiz var, ilçelerimizde bitti. AK Parti’nin Nisan ayı ortasında bir eksiğimiz kalmayacak. Öngörülen takvime göre yerel seçime on bir buçuk ay gibi bir süre kalıyor. Bu süreyi en iyi şekilde değerlendirip, ilçelerimizde vatandaşlarımızla yapılacak mutabakatların sonucu en iyi AK Parti adayı diyebilecekleri adaylarla 2019 yılında yerel seçimlerde Aydın’ı biz AK Partili Belediyecilikle tanıştıracağız. Aydın’ın merkez ve birçok ilçesi maalesef şu 4 yıldır kayıp yıllarını yaşıyorlar. Vatandaşımıza vaat edilen birçok hizmet yerine getirilemedi. Aydın’ın şehircilik manasında hak ettiği yere gelmesi için en kısa sürede AK Partili Belediye Başkanlarıyla tanışması gerektiğine inanıyoruz. Önümüzdeki süreçte hedefimiz Aydın’da başta Büyükşehir Belediyesi olmak üzere birçok ilçe belediyesini alarak Aydın’ın yerel yönetimlerdeki kayıp yıllarını telafi etmek. Teşkilatlarımızda yerelde ciddi manada bir heyecan ve beklenti var. İnsanlarımızda bir arayış içerisine girmiş durumda. Doğru adaylarla, meclis üyeleri çıkaracağımız isimlerde 2019 yılı seçimlerinde başarıyı elde etmek istiyoruz. AK Parti Teşkilatları fiilen 2019 yılı seçim çalışmalarına başlamıştır” şeklinde ifade etti.

“Çine’ye Geri Dönüş kampanyası”

Çine ilçemizin 50 binin altına düşmüş olması ilçe yönetimimizin sayısını 20’den 15 ‘e düşmesine sebep olduğunu belirten başkan Özmen, “Çine gibi mahallesi çok olan bir ilçemizin siyasi çalışmalarımızı etkiliyor. Tabi Teşkilat Başkanım çalışmalar yaparak bunu aşmaya çalışıyor. Çine’nin nüfusunun yükselmesi yapılacak yatırımlarla ilgili bir süreç.  Yerel yönetimlere ve kaymakamlığa ciddi manada iş düşüyor. Önümüzdeki günlerde yapılacak çalışmalarla Çine’ye belki tekrar geri dönüş kampanyası başlatılabilir. Özellikle OSB’de yapılan ciddi yatırımlar var. Bir fabrikada 500-600 işçinin istihdam edeceği yapılanma olacak. Buradaki çalışmalarla Çine yine 50 bin üzerine çıkacaktır diye düşünüyoruz. Çine’yi almak Aydın’ı almaktır bir bakıma bu nedenle Çine’nin önemini değerini çok iyi biliyoruz. 2019 yılında seçimlerinde inanıyorum ki Çine’mize ve Aydın’ımıza  seçmen bir şans verecek” dedi.

“Çine’miz AK Hizmetlerle Tanışacak”

Ömer Özmen Başkanımla daha öncede uyum içerisinde çalıştık, 2019 yılı seçiminde uyumlu, gayretli ve daha da çaba harcayarak çalışacağımıza inanıyorum. Nüfusla ilgili Teşkilatımız, Belediye Başkanı, Kaymakamımız ve STK Başkanları ile görüşmelerimizde gündemimizde. Nüfusumuzu 50 binin üzerine çıkarmakla ilgili bir kampanya çalışmaları düşünülüyor. 2019 yılı seçimlerinde Belediye’nin AK Parti tarafından alınması çalışmalarımızda bütün zemin hazırlanmış gibi. İnsanların merakla beklediği şey doğru listelerdi şimdi doğru adaylar. Bizler il teşkilatımız ve Milletvekillerimiz ile doğru adaylarımızı halkımızla buluşturarak AK Hizmetlerle Çine’mizi tanıştırmak istiyoruz. İnşallah bunu seçimlerde başarırız. Başkanımızın ikinci döneminde ve yeni Aydın il yönetim kurulumuz Çine’mize ve partimize hayırlar getirsin. Başkanımızın göreve geldikten sonra ilçemize ilk ziyareti yapmasından dolayı onurlandık teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.

































Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472