banner488

Ak Gençlik Referandum Çalışmalarına Başladı

Ak Gençlik Referandum Çalışmalarına Başladı
banner496
Ak Parti Aydın İl Gençlik Kolları tarafından düzenlenen İl ve İlçe Teşkilatları buluşmalarında son olarak Çine’de toplandı.

Ak Parti Çine Gençlik Kollarının ev sahipliği yaptığı toplantıda "Yeni Anayasa ve Sistem Değişikliği" konularına değinildi. Konuşmacıların tümü teşkilatlanmanın önemini vurgularken, İl Gençlik Kolları Teşkilatı çalışmalarından dolayı Ak Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Ali Tarhan ve teşkilatına teşekkürlerini sundu.

AK Parti Çine Gençlik Kolları olarak üzerlerine büyük bir görev düştüğünü hatırlatan Başkan Ali Tarhan 2017'de Yeni Anayasa ve Sistem Değişikliği için yapılması düşünülen Referandum çalışmaları için kolları şimdiden sıvadı. AK Gençler, Başkanlık sisteminin Türkiye'ye yakışır sistem olduğunu ve Nisan ayında gerçekleşmesi beklenen referandum çalışmalarına şimdiden başlayarak seçime hazır olduklarını toplantıya kalabalık bir katılımla gösterdiler.

Başkan Tarhan yaptığı kısa değerlendirmede Referandum için şimdiden çalışmalara başlanması gerektiğini ve 2017 Yılında Türkiye'ye Başkanlık sisteminin kazandırmak için gece gündüz demeden, durmadan çalışacaklarını ifade etti.







Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472