banner488

Ahmet Zühtü Soydar, DP Çine İlçe Başkanı seçildi

Ahmet Zühtü Soydar, DP Çine İlçe Başkanı seçildi
banner496

Demokrat Parti Çine İlçe Başkanlığı’nda 31 Mart yerel seçimlerinin ardından Genel Merkez kararı ile olağan kongre süreci başladı. Çine Belediye Başkan Adayı Ahmet Zühtü Soydar, Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı seçildi.

Cumartesi günü yapılan Demokrat Parti Çine İlçe Teşkilatı Genel Kurul Toplantısı parti binasında gerçekleşti. Çine İlçe Başkanlığı görevini Genel Merkez kararı ile yürüten Gültekin Alp Akbay kongrede aday olmadı. Seçime tek liste ile gidildi. Çine Belediye Başkan Adayı Ahmet Zühtü Soydar, Demokrat Parti Çine İlçe Başkanı oldu. Kongreye DP Aydın İl Başkanı Serhat Emanet, İyi Parti Çine Belediye Meclis Üyeleri Cengiz İnce ve Semra Eroğlu ve partililer katıldı.

Çine İlçe Başkanı Ahmet Zühtü Soydar, Demokrat Parti Türkiye’nin en köklü siyasi hareketidir, bu bir bayrak yarışı bayrağı bugün partimize değerli hizmetleri olan büyüklerimizden devraldık amacımız bayrağı daha da ileriye taşımaktır. Çıktığımız bu yolda Allah muvaffak eylesin” dedi

Ahmet Zühtü Soydar’ın başkan olduğu yönetim kurulunda; Mehmet Ali Türksoy, Gültekin Celep, Ünal Ankara ve Mutlu Yılmaz yer aldı.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472