banner488

ADD’den Uğur Gazetesi’ne teşekkür ziyareti

ADD Çine Temsilciliği Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan bir heyet Uğur Gazetesi’ni ziyaret etti.

ADD’den Uğur Gazetesi’ne teşekkür ziyareti
banner496

Uğur Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Sağlık ile görüşen heyet, ADD Çine Temsilciği’nin çalışmaları, etkinlikleri ve amaçları hakkında bilgi verdi.  Faaliyetleri kapsamındaki türlü program ve etkinliklerin Uğur Gazetesi tarafından objektif sağduyu ile takip edilmesinden ötürü Yazı İşleri Müdürü Yılmaz Sağlık’a ADD Temsilciliği adına teşekkür eden Başkan Ayşe Aşkar,  “Objektif sağduyu çerçevesinde yorum haberden ziyade toplumu bir ayna misali temsil eden gazetenizin aktivitelerimize ilişkin kasıtlı türlü lanselere girmeden olanı biteni çarpıtmadan ifade etmeniz bizleri çok memnun etti.” şeklinde konuştu.

Faaliyetleri kapsamında Yılmaz Sağlık’ı bilgilendiren Aşkar, “Az zamanda çok yol katettik. Çineli halkımızın da yoğun bir ilgisi söz konusu. Örgütlenme çalışmaları kapsamında üye sayımız günden güne artıyor. Daha önceki konuşmalarımda da değindiğim gibi milletçe geçtiğimiz bu zor süreçlerde vatansever herkesi Atatürk’te birleşmek gerektiği doğrultusunda bir araya getirmeyi amaçlıyoruz.” dedi.

ADD Çine Temsilciği olarak Atatürk’ün eserleri ve sanatsal boyutuna ilişkin kitaplardan müteşekkil bir kütüphane oluşturmayı planladıklarını ifade eden Başkan Aşkar, “Atatürk’ün bir dogma olmadığı ortadadır. Kaldı ki Atatürk ileri görüşlülüğü ile günümüze ilişkin şu an yaşadığımız bir çok sıkıntılı hadiselerin ortaya çıkabileceğini öngörmüştür. 21. Yüzyılda bile insanlık evrensel manada halen Atatürk’ün düşünceleri ışığında, O’nun dahiliğini kabul ederken içimizdeki ayrılıkçı grupların O’nu anlamaması ve lekeleme gayreti içine girmesi bizleri rahatsız etmektedir. Biz gençlerimizin Atatürk’ü insancıl ve sanat boyutuyla da anlamaları için bir kitaplık kurmayı düşünüyoruz.” şeklinde konuştu.


Güncelleme Tarihi: 08 Şubat 2013, 02:28

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472