banner488

50 Kişilik AK Parti Çine İlçe Yönetimi Belli Oldu

AK Parti Çine Teşkilatı İlçe Başkanı Mehmet Tosun ile birlikte yeni yönetim kurulu üyeleri belli oldu.

50 Kişilik AK Parti Çine İlçe Yönetimi Belli Oldu
banner496

AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanlığı'na atanan Mehmet Tosun'un hazırladığı yeni yönetim AK Parti Genel Merkezi tarafından kabul edildi. Başkan Tosun, parti binasında basın toplantısı düzenledi.

" Hayırlara Vesile Olur İnşallah" diyerek sözlerine başlayan Mehmet Tosun, “ Bildiğiniz üzere ilçe başkanımız ve yönetim kurulumuzun istifasıyla boşalan Çine İlçe Başkanlığı için 9 Temmuz 2014 günü çalışma tertip edildi. Yönetimimizi oluştururken, büyüklerimize, Demokrat Partililerle, Eski Doğru Yol Partililerle, siyasette aktif olan ve aktif olmayıp gönülleriyle bağlı olan kişilerle, belediye meclis üyelerimizle, partimizde görev yapmış kanaat önderlerimizle, eski yönetim kurulu arkadaşlarımızla, sivil toplum kuruluş temsilcileri ile ve daha birçok kişiyle müzakerelerde bulunuldu. Fikir alış verişin de bulunuldu. Niyetimiz öncelikle Partimizde birlik beraberliği sağlamak, bütün sağ siyasileri ve seçmenleri Ak Parti çatısı altında toplamak, küslerin gönüllerini almak, AK Parti’de yeni bir heyecan oluşturabilmek, herkesin bu oluşumun bir kenarından tutmasını sağlamak. Sağ siyasilerin taşın altına elini sokmasını Supertotobet sağlamak. Bu düşünce ve görüşle yeni yönetim listemizi hazırladık, AK Parti Genel Merkezimize sunduk. Bu bir nöbet değişimidir. Nöbeti biz devraldık. İnşallah hayırlara vesile olur" dedi.

AK Parti’nin kurulmasından bu günü kadar görev yapmış tüm başkanlara teşekkürlerini sunan Tosun, “ Özellikle Başkan Erkan Özkaya ve yönetim kuruluna hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyorum. Parti kurulduğundan beri genelde hep iktidar olduk, yeril de ise muhalefet. Yapılan hizmetler oldu. Başarılamayan hizmetler oldu, yerel ile genel birleşmediğinden hizmetler belki tam manası ile yapılamadı. Seçmenin takdiri bu yönde oldu. Biz öncelikle Çine’yi yine sağın kalesi yapmak istiyoruz. 1999’dan beri Çine’de başlayan bu CHP hegemonyasını Çine’de yıkarak tekrar Aydın’ı ve Çine’yi özlediğimiz günlere götürmek istiyoruz. Sağı tekrar yerelde de iktidar yapmak, yerel seçimler de de birinci parti yapmak istiyoruz. Bu konuyla ilgili hiç kimseye ön yargımız yok, MHP’de ve CHP’de siyaset yapmış, bu partilere oy vermiş özünde sağ referanslı olan herkese kucak açıyoruz. Tek kırmızı çizgimiz Çine’nin gelişmesine engel olan görüş, davranış ve tutumda olan herkesle sonuna kadar mücadele etmek olacaktır. Artık zaman birleşme zamanıdır, artık zaman küskünlerin barışma zamanıdır. Artık herkesin AK Parti çatısı altında toplanma zamanıdır. Bizim kimseye kızma, küsme lüksümüz yok, bir şekilde partimizden kopmuş vatandaşlarımızı AK Parti bayrağı altına alma zamanıdır”  diye ifade etti.

Yerel seçimlerin üzerinden 4 ay geçtiğini hatırlatan Başkan Tosun, "Yerel seçimlerin üzerinden 4 ay geçti, yerelde seçimi CHP kazandı. Seçim meydanlarında verilen sözlerin, verilen vaat unutulmamasını istiyoruz. Seçim meydanlarında verilen bu sözlerin takipçisi olacağımızı özellikle belirtmek isityorum. Seçim meydanlarında seçimi kazanacaklarından emin olanlar, '1 Nisan'dan itibaren bütün projelerimiz hazır, ekibimiz hazır, hemen hizmete başlayacağız' dediler. Gördük ki hiç bir hazırlık yapılmamış. Çine'nin hayrına olan bir görev üzerimize düşerse yaparız. Yapılan hizmette ad kimin olursa olsun Çine kazanacaksa varsın  biz kaybedelim. Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, bizden bir talepte bulunursa sonuna kadar yardım etmeye hazırız. Hiç bir ön yargımız yok. Önemli olan Çine'dir" diye konuştu.

50 Kişilik AK Parti Çine İlçe Yönetimi olduğunu belirten AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, “Yönetim listemizi oluştururken kimilerinin kalbini kırdıksak, birilerini üzdüysek özür diliyorum.Buradan belirmek isterim ki hiçbir kimseyle kişisel bir sorunum yok. Derdimiz partimizi nasıl güçlendirebiliriz, nasıl yukarılara taşıyabiliriz den başka bir şey değildir. Bu duygularla yeni yönetim kurulumuza başarılar diyorum” dedi.

Yönetim Kurulu 50 kişiden oluşurken, 25 asil ve 25 yedek olarak belirlendi. Yeni oluşan asil üyeler arasında şu isimler yer aldı: Mehmet Tosun, Sami Çay, Özcan Açıkgöz, Ramazan Uzman, Sabahattin Kocabıyık, Mehmet Türkoğlu, Ergüven Özcan, Akın Akdeniz, Hakan Tosun, Ahmet Alp, Mehmet Ali Yakar, Ahmet Zeki Pazar, Mevlüt Yavuz, Hilal Zengin, Akın Şahin, Tahir Kozan, Adnan Özoğul, Ekrem Tekin, Eyüp Tezer, Veysel Tetik, Meral Güven, Hafize Kip, Nurhan Gözkaya, Salih Özay, Feride Işık.

Yedek üyeler ise şu isimlerden oluştu: Ahmet Orhan Taşkesen, Nedim Önel, İsmail Barut, Mesut Coşkun, Ahmet Şahin Yalın, Ramazan Berk, Hakan Ünal, İsa Adıyaman, Murat Taşar, İsa Ural, Zekai Duran, Mustafa Şen, Murat Öztaş, Ali Tarhan, Erol Hoş, Ramazan Pala, Sati Öz, Selma Şenlendi, İsmail Öztürk, Yılmaz Okuyan, Caner Uzun, Erol Şanlı, Salih Dere, Şakir Aktaş, Halil Öztürk.

 


Güncelleme Tarihi: 11 Ağustos 2014, 13:04

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472