banner488

11 Yıldır Çine değişiyor ve gelişiyor

Ak Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, değişen ve gelişen Çine’yi anlattı.

11 Yıldır Çine değişiyor ve gelişiyor
banner269

Çine Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu ve yüzlerce partilinin katıldığı Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan Başkan Özkaya, 11 Yıllık Adalet ve Kalkınma Partisi’nin yatırımlarıyla değişen ve gelişen Çine’yi anlattı ve değişmeyen tek şey ilçe merkezidir. 2014 Yerel seçimlerinde Ak Parti’nin bayrağını Belediye’nin burçlarına da dikerek Allah’ın izniyle ilçemizi de değiştirip geliştireceğiz” dedi.

Danışma Meclisi Toplantısı’nda konuşan ve konuşmasıyla büyük alkış toplayan Erkan Özkaya şöyle konuştu:

“2002 Yılından bu güne kadar Çine gelişmekte, büyümekte ve hizmetlerimiz katlanarak devam etmektedir.  Ben bugüne kadar başlıca yapmış olduğumuz bazı hizmetlerden kısa kısa söz etmek istiyorum.

Öncelikle Çine değişiyor.  Çine’de anlayış değişiyor. Çine’de değişimler nasıl başladı ve nasıl devam ediyor?

Çine’de değişim, Çine Adnan Menderes Barajı’yla başladı, ovamıza akan bereketli sularla başladı. Bu değişim inşallah ovamızdaki bereketle toprakları verimli hale getirmesiyle inşallah devam edecek. Çine’de değişim doğal gazla başladı. Çine’de değişim Organize Sanayi’yle başladı. Duble Yolu’yla değişiyor. Çine Gökbel Barajı’yla değişiyor. Yapılan ve yapılmakta olan göletlerle değişiyor. Çine daha birçok yeniliklerle inşallah Demiryolu’yla ve sayacağımız daha birçok yatırımlarla değişiyor. Çine Akçaova’sıyla değişiyor. Çine’de eğitime, öğretime katkılarla değişiyor. Akçaova’da bir lise vardı mevcut şartları çok kötüydü hamdolsun mükemmel bir şekilde liseye kavuştu. Yetti mi? Yetmedi şimdi de inşallah orada güzel bir ilkokul yapıyoruz. Çine’de yatırımlarımız yeni okullarla devam edecek. Çine’ye bir İmam Hatip Lisesi yapacağız. Atatürk İlköğretim Okuluna ek bina yapacağız, Endüstri Meslek Lisesi’ni n orta kısmını yapacağız. Çine Toki’siyle değişecek. Çine Evet, Çine değişiyor, Çine’nin anlayışı değişiyor. Çine’nin hizmetleri değişiyor. Değişmeyen bir şey varsa o da Çine Belediyesi’nin hizmet anlayışıdır. Allah nasip ederse, Allah bize o günleri gösterirse hep birlikte el ele, gönül gönüle Ak Parti Şemsiyesini inşallah Çine Belediye’si burçlarına dikeceğiz.”

BİZİM SİYASETİMİZ MEZHEP,MEŞREP SİYASETİ DEĞİLDİR

Ak Parti’nin siyaset anlayışı hakkında kısa bilgiler veren Özkaya şöyle konuştu:

“Çine’nin ve Türkiye’nin ihtiyacı, Türkiye’nin özlemi, ayrılık siyaseti, fizik siyaseti, zühre siyaseti, kavim siyaseti, kabile siyaseti, sınıf siyaseti ve bölge siyaseti değildir. Mezhep ve meşrep siyaseti değildir. Türkiye’nin özlemi bilimin siyasetidir. Türkiye’nin birlik ve bütünlüğüne yegane şartı da Ak Parti’nin takip ettiği bilimin siyasetidir.”

DEMOKRASİNİN BEDELİNİ HEP BİRLİKTE ÖDEDİK

Demokrasi vurgusu yapan Erkan Özkaya, egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğunu belirterek, “Bu ülkede milletin hür iradesiyle seçilmiş, milletin tercihi ile gelmiş Başbakanı Merhum Adnan Menderes’i ve bakanlarını idam sehpasına çıkardılar onların kanıyla, onların canıyla demokrasinin bedelini hep beraber ödedik. Bütün sorunlarımızın içinde çare daha çok demokrasidir. Çare daha çok özgürlüktür, çare daha çok yatırım daha çok üretimdir. Çare güvendir, istikrardır. Milletimizin demokrasiden, siyaseten çözüm üretmektedir. Demokrasiyi hazmedemeyenlerin çıkışları bu girişimleri akıbete uğratamayacaklardır. Demokrasi derken ülke yönetiminde kayıtsız ve şartsız milletin karar ve söz sahibi olmasını kastediyoruz. Demokrasi derken sözde milletindir, kararda milletindir. Hz. Mevlana sanki tam bugünlerimizi için diyor ki “ Bir mum diğer bir mumu tutuşturmakla ışığından hiçbir şey kaybetmez” bütün mesele budur. Bugün ülkemizin insanlarının muhtaç olduğu mesele budur.” şeklinde konuşarak sözlerini tamamladı.


Güncelleme Tarihi: 14 Eylül 2013, 19:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
rte poyraz
rte poyraz - 11 yıl Önce

helal başkan

SIRADAKİ HABER

banner472