banner488

Köpeklerin acılı günü, Çine’de tüm köpekler yasta!

Orantısız güç sonucu sokak köpeğinin tabanca ile ölümü yürekleri burktu.

Köpeklerin acılı günü, Çine’de tüm köpekler yasta!
banner496

Çine’de 31 Mart’ da büyük eyleme geçme hazırlığını daha önce ’Ostrich News’den duyurduğumuz sokak köpeklerine polisten büyük darbe geldi.

Çine’de Halk Bankası önünde yan bakma kavgasına tutuşan iki köpeğin dalaşması bir polis memurunun müdahalesiyle kanlı bitti.

Köpeğine yan bakılıp dalaşılmasına kızan ve her iki köpeği de ayırma girişimleri fayda vermeyen polis memuru, köpeğine yan bakıp dalaşan köpeği kurşun yağmuruna tuttu.

Öte yandan sivil itaatsizlik eylemlerini hızlandıran köpeklerin Çine Belediye Binası önünde düzenleyecekleri cenaze töreninden sonra Emniyet Müdürlüğü önüne bir adet siyah çelenk bırakacakları öğrenildi.

Konuyla ilgili olarak arkadaşları adına konuşan köpek temsilcisi, “Arkadaşımızın başına gelen bu üzücü olay bizi derinden sarstı. Çine’deki köpeklerin can güvenliği tehlikededir. Bir an önce yetkilileri göreve çağırıyoruz.” ifadesini kullandı.

Terörün ve şiddetin her türlüsüne hayır kampanyası başlatan köpekler, Belediye yetkililerinin ilgisizliğinden yakınarak, “Bu akşam yaşanan olayda herkes görmüştür ki orantısız güç kullanılmıştır. Sokakta yalnız gezen bir arkadaşımıza silahlı saldırıda bulunulmuştur. Demokratik çözümler üretmek varken bizi imha etme ve katliam girişimlerinin başlatılmasını şiddetle kınıyoruz. Bu işi tamamen barışcıl yollarla çözebiliriz, Belediye bize gerekli imkanları sağlasın. Biz oluşturulacak köpek barınağı cezaevine girmeye hazırız. Yeter ki bu katliam durdurulsun!” dediler.

Bugüne kadar hep sessiz kalan Çine Belediyesi Başkanlığı’nın meydana gelen olaydan sonra konuya ilişkin basın açıklaması yapacağı öğrenildi. Belediye’nin böyle bir girişimde bulunmasını sevindirici bulan köpekler, “İlla içimizden biri mi ölmeliydi?” diyerek şaşkınlıklarını dile getirdiler. OSTRICH NEWS


Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2013, 03:43

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472