04 Eylül 2010 Cumartesi Saat 23:38
SAYAÇ
Aktif     : 5
Bugün   : 216
Toplam : 139128
Karakter boyutu : 12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto
Çineli dul bayan kendini Facebook'da pazarlıyor
22 Temmuz 2010 Perşembe Saat 00:14
Sözde Çineli ve dul olduğunu iddia eden S.B. (24) adındaki dul kadın açtığı sayfada kendisini pazarlamaya başladı.

Sosyal paylaşım sitesi Facebook'da kendisinin Çineli dul bir bayan olduğunu iddia eden, sözde S.B. adındaki kadın açtığı sitede telefon numaralarını yayınlayarak kendini pazarlamaya başladı. Vatandaşlar yetkilileri göreve davet etti.

21 Temmuz 2010 günü sabah saatlerinde açıldığı tahmin edilen sayfada S.B. profil resmi olarak da kendisine ait olduğunu söylediği üç adet çıplak resmini yayınladı. Profil bilgilerinde 1986 Çine doğumlu ve dul olduğunu iddia eden S.B. duvarına bıraktığı mesajda da   “… aydın/çine liyim çine de kalıyorum eşimden ayrıldım dulum. Kendi evim var ve para karşılığı …. yapıyorum resim benim kendi resmim. Herhangi bi kopyalama yoktur bütün erkekleri bekliyorum fiyat…..  bana bu numaralardan ulaşabilirsiniz 0541... – 0541…. bekliyorum beyler hoşcakalın....” yazıyor.

Her yaştan bay ve bayanın yoğunlukla katıldığı facebook’da böyle bir sayfanın olmasına tepki gösteren Çineliler, yetkililerin biran önce harekete geçmesini istedi.

Bu yazı toplam 1813 defa okundu.
Bu Yazıya Henüz Yorum Eklenmemiş.
Halil KÖKEN
PAKİSTAN