banner488

Teras CAFE ‘deCanlı Müzik Şöleni

Çine Teras Cafe, Çine sosyal hayatını canlandırmaya devam ediyor.

Teras CAFE ‘deCanlı Müzik Şöleni
banner269
 Teras Cafe’de doyasıya eğlenen gençler Payanist- Şantör Cihan’ın eşliğinde Solist Ahmet’in seslendirdiği ve son zamanlarda dillerden düşmeyen güncel müzik parçalarına eşlik ettiler. Müzik eşliğinde sıcak çayını ve nescafesini yudumlayan gençler, TerasCafe'de her zaman için unutamayacakları bir gece yaşadılar.

Teras Cafe ilk kez canlı müzikşöleni’ni müşterileriyle buluşturdu, uzun kış gecelerinde ilçenin eğlence dinlence merkezi olmayı hedefliyorlar. Haftanın çeşitli günlerinde akşamları canlı müzik yapmayı planladıklarını dile getiren Teras Cafe sahibi Abdullah Uz, ailelere özel, üniversite gençliğine özel, yalnız gelmek isteyenlere özel rezerve edilmiş masalarda güzel bir akşam geçirmek isteyen herkese açık olduklarını belirtti.

TerasCafe canlı müzik şöleniyle müşterilerine kaliteli gece geçirmelerini sağlıyor. İşyeri sahibi Abdullah Uz verdikleri hizmetler hakkında bilgi verdi. Uz, “Açıldığımız günden itibaren müşterilerimizin memnuniyeti doğrultusunda hizmet veriyoruz. Şimdilik Çarşamba akşamları canlı müzik yapıyoruz. Canlı müzik yapan müzisyenimiz çeşitli mekanlarda sahne almış kişilerdir. Ayrıca işyerimizde sabahları kahvaltı servisimiz de vardır. Kahvaltı menümüzde 15 çeşit kahvaltılık ve sınırsız çay vardır. Özel günlerinizde özel menülerle unutulmaz birgün yaşayabilirsiniz. Eğlenmek ve güzel akşamlar geçirmek istiyorsanız TaresCafe’ye uğramanız yeterlidir”dedi.



Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472