banner488

KAAN SENİN OĞLUN!

“Bugün sığınmak için etrafına ördüğün, kim bilir belki yarın olur içinden çıkamayacağın koca bir kördüğüm…”

KAAN SENİN OĞLUN!
banner496
 Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları Genel Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın üstlendiği ‘Kördüğüm’ün merakla beklenen ikinci bölümü 14 Ocak Perşembe saat 20.00’de FOX’ta izleyiciyle buluşacak.

O SİLAHIN NAMLUSUNDA KİM VAR?

Yerli otomobil yaparak en büyük hayalini gerçekleştirecek olan Ali Nejat’ın, projesini açıklamak için verdiği doğum günü partisi Didem’in elinde silahla Ali Nejat’ın karşısına dikilmesiyle kabusa dönüşür.

Ali Nejat ile yaşadığı kısa süreli ilişkiden bir çocuk sahibi olan Didem, oğlu Kaan’ı Ali Nejat’a kabul ettirebilmek için tek çaresinin bu olduğuna inanmıştır. Didem o silahı, zaten hastalığı sebebiyle çok az ömrünün kaldığını bildiği kendisine mi yoksa Ali Nejat’a mı doğrultacaktır…

DİDEM SON SÖZÜNÜ SÖYLEMEDİ

Annesinin yolunu bekleyen Kaan yaşanan bu karmaşadan sonra annesi Didem’i evlatlıktan reddeden ve kendisini de kabullenmeyen dedesi Hasan’ın evine götürülür. Ancak o, ya annesinin ya da hastanede daha önce tedavini gerçekleştiren ve bir tesadüf eseri o doğum günü partisinde de bulunan Naz’ın yanında olmak istemektedir. 

Hasan kızına yaşattıkları için büyük bir pişmanlık duyarken Didem henüz konuyla ilgili son sözlerini söylememiştir…









Güncelleme Tarihi: 25 Nisan 2016, 10:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472