banner488

İzmir Yeni Yılı Muhteşem Havai Fişek Gösterisi İle Karşıladı

İzmir 2016'yı Folkart Towers'tan yapılan havai fişek ve ışık gösterisi ile karşıladı. Bu yıl havai fişek gösterilerinde geçen yılın iki katı havai fişek kullanıldı.

İzmir Yeni Yılı Muhteşem Havai Fişek Gösterisi İle Karşıladı
banner269
 İzmir yeni yılı eşsiz havai fişek ve ışık gösterileriyle karşıladı. Folkart Towers’tan atılan ve yaklaşık 7 dakika süren gösteride 14 bin 474 havai fişek kullanıldı. Tüm Türkiye’den canlı yayınla izlenen gösteri izleyenleri büyüledi.

İzmir 2016’yı Folkart Towers’tan yapılan havai fişek ve ışık gösterisi ile karşıladı. Bu yıl havai fişek gösterilerinde geçen yılın iki katı havai fişek kullanıldı.
Aralarında yabancı ses, ışık ve gösteri uzmanlarının bulunduğu 50 kişilik ekibin yaklaşık iki aydır üzerinde çalıştığı gösteri yeni yılın ilk saniyeleriyle birlikte başladı. İzmirlilerin şehrin dört bir yanından izlediği yaklaşık 7 dakika süren gösteride 14 bin 474 havai fişek kullanıldı. İki kule arasına kurulan ışık şelalesi görenleri kendine hayran bıraktı. Yapılan canlı yayın ile tüm Türkiye’de izlenebilen gösteri ikinci yılında da büyük beğeni topladı.
Gerçekleştirilen havai fişek gösterisi ile ilgili açıklama yapan Folkart Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Mesut Sancak, “Folkart Towers’tan atılan havai fişekler artık İzmir için yılbaşında sembol ve gelenek haline geldi. Biz de gösterilerde her yıl daha iyisini yapmaya özen gösteriyoruz. Artık İzmir, Türkiye’de yılbaşı gösterilerinin başkenti olmaya aday. 2016’nın başta İzmir olmak üzere ülkemize ve tüm dünyaya barış, sağlık, mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.



Güncelleme Tarihi: 04 Ocak 2016, 14:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472