banner488

Dünya Tatlısı “Gül” 1. Yaşını Kutladı

Çine’nin başarılı ve tanınmış genç iş adamlarından Taşkın Altıntaş ile eşi kızları Gül 1. yaş günü güzel bir doğum günü partisi ile kutlandı.

Dünya Tatlısı “Gül” 1. Yaşını Kutladı
banner269
 Çine’nin tanınmış ve başarılı genç iş adamı Kent Pastanesi ortaklarından Taşkın Altıntaş ile eşi Elvan Altıntaş’ın kızları Gül, 1 yaşına girdi. Dünyalar tatlısı Gül’ün ilk doğum günü için aile fertleri, akraba ve dostların yer aldığı küçük çaplı bir doğum günü partisi düzenleyen Altıntaş çifti, hayatlarının en güzel günlerinden birini dostları ile paylaştı.

Ne olduğunu tam olarak anlamasa da güzel bir ortamda, güzel bir şeyler yaşandığını hisseden ve etrafa gülücükler dağıtan minik Gül bebek, doğum günü pastasının anne, babası ablası Durdanemelsa ve abisi Batuhan ile kesti. Kent Pastane’sinde gerçekleşen sıcak ve neşeli doğum günü partisinde her şey oldukça keyifli ve güzel geçti. Minik Gül’ün gecenin yıldızı olduğu partide tüm akrabaları Gül ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Baba Taşkın Altıntaş ile anne Elvan Altıntaş, kızlarının ilk doğum gününde kendileri ile bir arada olan herkese çok teşekkür ettiler. Evlat sevgisinin bambaşka bir duygu olduğunu belirtti Taşkın Altıntaş, “Allah tüm çocukları korusun, içinde de bizim evlatlarımızı” diyerek güzel bir dua ile duygularını noktaladı.





Güncelleme Tarihi: 22 Ocak 2016, 04:52

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472