banner488

Ali Nejat DNA Testi İstiyor!

“Bugün sığınmak için etrafına ördüğün, kim bilir belki yarın olur içinden çıkamayacağın koca bir kördüğüm…”

Ali Nejat DNA Testi İstiyor!
banner496
 Yapımcılığını, dünyanın en büyük medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği, başrollerini; İbrahim Çelikkol, Belçim Bilgin ve Alican Yücesoy’un paylaştıkları Genel Yönetmenliğini Ömer Faruk Sorak’ın yönetmenliğini Gökçen Usta’nın üstlendiği ‘Kördüğüm’ 21 Ocak Perşembe saat 20.00’de 3. bölümüyle FOX’ta.

Umut Büyük Hatanın Eşiğinde

Annesinin sesini duyunca eve döndü sanan Kaan’ın bu hali herkesin yüreğini parçalar. Kaan’ın oğlu olup olmadığını öğrenmek için DNA testi yaptıran Ali Nejat farkında olmadan Kaan’a bağlanmaktadır. Naz’ın Ali Nejat ve Kaan’la vakit geçiriyor olması Umut’u rahatsız eder. Naz ile tartışan Umut hayatının hatasını yapmak üzeredir…

Feyza Olay Çıkarıyor 

İlaçlarını almadığı için gittikçe agresifleşen ve olay çıkaran Feyza, Ali Nejat ile yüzleşir. Şirketin idaresinde görev almayı kafasına koyan ve ailesini hisselerini satmakla tehdit eden Feyza’yı engelleyebilecek tek şey Tarık Bey’in acımasız planıdır. 

Şirkette Köstebek

Ali Nejat’ın hayalini kurduğu otomobili yapabilmesi için bütün yollar Umut’ a çıkar. Öte yandan Ali Nejat’ın başında bir dert vardır; şirket içindeki köstebek, Ali Nejat ile ilgili tüm bilgileri basına servis etmiştir.







Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472