banner488

Zeki Sezer’e, ‘ZİHİR Gibinsin’ Sürpriz Doğum Günü

Zeki Sezer’e,  ‘ZİHİR Gibinsin’ Sürpriz Doğum Günü
banner496
Ak Parti Çine İlçe yönetim kurulu üyesi Zeki Sezer’e, AK Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı ve yönetim Kurulu Üyeleri tarafından sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı.

Ak Parti Çine İlçe yönetim kurulu üyesi Zeki Sezer’e, AK Parti Çine Teşkilatı Parti Binasında düzenlenen 30. Yaşına sürpriz doğum günü kutlaması yapıldı. AK Parti Gençlik kolları Başkanı Cemal Çakır ve yönetim kurlu üyelerinin yanı sıra AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve AK Parti Çine Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız’ da katıldı. Zeki Sezer’in 30. Yaşını kutlamak için üzerine ‘iyi ki doğdun ZİHİR gibisin” yazısının bulunduğu bir pasta ile doğum gününü kutlayan Yönetim kurulu Üyeleri, İlçe Başkanı Mehmet Tosun,  İlçe Kadın Kolları Başkanı Ferya Yıldız ve Geçlik kolları Başkanı Cemal Çakır sağlık ve huzur dolu nice yaşlar temennisinde bulundular.

Doğum günümü kutlayan Zeki Sezer, AK Parti Çine İlçe Başkanı Mehmet Tosun ve Yönetim Kurulu Üyeleri. Gençlik Kolları Gençlik kolları başkanı Cemal çakır ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti İlçe Kadın Kolları Başkanı Feya Yıldız’a teşekkür etti.













Güncelleme Tarihi: 24 Mart 2018, 05:30

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472