banner480

Ticaret Lisesi 3-B Sınıfı Yeniden Birlikte

Ticaret Lisesi 3-B Sınıfı Yeniden Birlikte
banner269

Çine Ticaret Lisesi'nin ilk mezunları 41 yıl aradan sonra bir araya gelerek mutlu saatler geçirdi. Buluşmada duygulu anlar yaşayan mezunlar bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadı.

Çine Ticaret Lisesi'nin 77 yılı öğrencileri bir araya gelerek duygulu anlar yaşayan mezunlar yıllar sonra görüşmenin mutluluğunu yaşadı. 77 mezunları Atatürk İlkokulu’nda buluşarak Çine Muhsin Kalkan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi'ni de ziyaret etti. Mezunlar yıllar sonra bir araya gelmenin verdiği sevinçle bol bol muhabbet ederek eski yılları yad ettiler. 41 yıl sonra bir araya gelmenin mutluluğunu yaşarken konuşmalarda aralarında ayrılan arkadaşlarını da anmayı unutmayan mezunlar gözyaşlarını tutamadı. Vefat eden arkadaşları ve öğretmenler için Kur’an-ı Kerim okuyarak dua ettiler

Çine Ticaret Lisesi Edebiyat Öğretmeni Fevzi Dinçer, "Okul yıllarında insanların unutamadığı öyküleri ve anıları birikir. İnanıyorum ki Çine Ticaret Lisesinde unutulmayan anılar yaşadık. Ne güzel öyküler biriktirdik. Ölümlü dünyada yaşıyoruz. Ölümsüz olan tek şey ise sevgi. Biz bu sevgiyi bu dünyada kaldığımız sürece yaşatmalı ve zaman içerisinde bir araya gelmeliyiz. Bizim birbirimize ihtiyacımız var. Böyle olur ise güzellikleri yaşarız. Dayanışma içerisinde nice güzel yıllara" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472