banner488

Olgun Başyiğit, “Hanım Köyden Döndü”

Olgun Başyiğit, “Hanım Köyden Döndü”
banner496
Olgun Başyiğit ile Aslı Şeker sonsuzluğu evet dediler.

Çine Kültür Derneği’nin sevilen üyesi Olgun Başyiğit’e arkadaşları yıllarca ‘Hanım köyde’ diye esprili ile takılıyorlardı. Olgun geçtiğimiz hafta dillere destan düğün ile arkadaşlarına cevap vererek, ‘Hanım köyden döndü’ dedi.

ÇİPAŞ’tan emekli Hasan ve Gülperi Başyiğit çiftinin oğlu Çine Belediye zabıta personeli Olgun Başyiğit ile market sahibi Ali ve Semiha Şeker çiftinin kızı özel bir şirkette muhasebeci olarak çalışan Aslı Şeker beraber ve sonsuzluk için evet dediler. Şehler Düğün Salonunda dillere destan düğünleri 3 gün 3 gece sürdü. Kına gecesi eğlencesi 2 gece sürerken Pazar günü düğün salonunda Çine Belediye Başkanı E. Salih Dinçer, Olgun ve Aslı’nın nikahlarını kıydı. Başyiğit ve Şeker ailelerinin tüm sevenleri yeni çifti hiç yalnız bırakmadı. Tüm davetliler 3 gün boyunca doyasıya eğlenerek arkadaşları sonunda ‘Hanım köyden döndü’ dediler.

“İyi ki varsınız”

Mutluluğu gözlerinden okunan damat Olgun Başyiğit nikahtan sonra sevincini davetlilerle paylaşarak şunları dile getirdi, “Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan, bu özel ve anlamlı günü birlikte paylaştığımız, başta nikahımızı kıyan değerli Belediye Başkanım Enver Salih Dinçer'e, nikah şahitlerimiz Timuçin Karabulut'a, Mehmet Demir'e, Mehmet Güler’e ve Selçuk abime, ayrıca bizi bugünlere getiren ailelerimize, kardeşlerimize, dostlarımıza, arkadaşlarımıza, büyüklerimize, küçüklerimize tüm misafirlerimize herkese çok teşekkür ederiz. İyi ki varsınız” ifadelerini kullandı.





















Güncelleme Tarihi: 01 Mart 2018, 14:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472