banner488

Karabulut Ailesi’nden Dillere Destan Düğün

Karabulut Ailesi’nden Dillere Destan Düğün
banner269
Çineli tanınmış işadamı ve siyasetçi Mevlüt Karabulut'un oğlu Gökçin Karabulut ile Mehmet Kaplan’ın kızı Nazife Kaplan’ın düğünü Çine’nin iş ve siyaset dünyasını bir araya getirdi.

Mevlüt Karabulut ve Gönül Karabulut’un oğlu Gökçin Karabulut ile Mehmet Kaplan ve Teslime Kaplan’ın kızı Nazife Kaplan dillere destan düğün yaparak dünya evine girdiler. Şeyhler Düğün Salonu'nda yapılan nikâh ve düğün törenine, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, iş adamları, siyasetçiler, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Karabulut ve Kaplan ailelerinin bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan davetlileri kapıda karşıladılar. Çine Belediye Başkanı Salih Dinçer’in Nazife-Gökçin çiftinin kıydığı nikâhın ardından bu evliliğin mutluluk ve huzur getirmesini temenni ederek nikâh defterini geline verdi. Düğün törenine katılan misafirler gece boyunca doyasıya eğlendiler. İş ve siyaset dünyasının bir araya geldiği düğün töreninde Nazife-Gökçin Karabulut çifti, geç saatlere kadar yaşamlarının en mutlu günlerinde doyasıya eğlendi.



  
  
    




  

Güncelleme Tarihi: 30 Mayıs 2017, 00:59

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472