banner488

Gönezer Ailesinin En Mutlu Günü

Gönezer Ailesinin En Mutlu Günü
banner496
Çine’nin tanınmış ailelerinden Özkan ile Emel Gönezer çiftinin, biricik oğulları Buğra için görkemli bir sünnet töreni düzenlendi. Yakışıklı Buğra sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımı atmış oldu.

Gönül Sofrası Restoran ve ayın zamanda sigorta şirket sahibi Özkan Gönezer ile eşi Cumhuriyet Halk Partisi Çine Belediye Meclis Üyesi Emel Gönezer’in biricik yakışıklı oğulları Buğra Gönezer için Şeyhler Düğün Salonunda yapılan görkemli sünnet töreniyle erkekliğe ilk adımını attı. Kırmızı halı üzerinde Buğra ile efeler hemen arkalarından ablaları Semihe ve Sedef ile annesi Emel ve babası Özkan Gönezer sünnet salonuna alkışlar eşliğinde girdi. Kına organizasyonunun düzenlediği dans gösterileri büyük ilgi gördü. Gönezer çiftti sünnet törenini katılan misafirlerle tek tek yakından ilgilenirken, gece boyunca birbirinden güzel şarkılarla doyasıya eğlenen davetliler, Gönezer ailesini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

Özkan ve Emel Gönezer çifti, “Bizleri bu güzel günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza, akrabalarımıza ve arkadaşlarımıza teşekkür ediyoruz. İnşallah evladımızın düğününü de görmeyi bizlere nasip eder” diye konuştu. 
























Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472