banner488

Forum Aydın’dan Genç Yetenekli Ressam Artun Kıran’a Destek

Forum Aydın, genç yeteneklerden Artun Kıran’a ait resim sergisine 20 – 23 Kasım tarihleri arasında ev sahipliği yapıyor.

Forum Aydın’dan Genç Yetenekli Ressam Artun Kıran’a Destek
banner269
 Aydın ve çevre illerde yaşayanların alışveriş ve eğlence merkezi Forum Aydın, 20 Kasım’da genç yetenek Artun Kıran’ın sergisine ev sahipliği yapacak.

Artun Kıran’a ait 30 eserin ziyaretçilere beğenisine sunulacağı serginin açılışı, 20 Kasım Cuma günü saat 18.00’da yapılacak. Doğa konusunun ele alınacağı sergi, 23 Kasım Pazartesi gününe kadar tüm Forum Aydın ziyaretçilerine açık olacak.

Forum Aydın’ın sanata ve genç yeteneklere verdiği desteği önümüzdeki dönemde de devam edecektir.

Artun Kıran kimdir?

2004 Aydın doğumlu olan Artun Kıran’ın resme olan ilgili çok küçük yaşlarında başladı. 4 yaşında Monami Ulusal Resim Yarışması’nda ödül kazanan Kıran, Türkiye çapında düzenlenen bir çok resim yarışmasında kendini kanıtlamıştır. Bugüne kadar; İzmir Türk Koleji, Memorial Ulusal Resim Yarışması, Aydın Valiliği 23 Nisan Yarışması gibi birçok yarışmalı sergilerde kendini kanıtlamıştır. Katıldığı çalıştay ve workshoplarda resimleri akademik kadrolarda sergilenmeye değer görüldü. Kırkan halen Burak Erim atölyesinde sanat çalışmalarına devam etmektedir.

Güncelleme Tarihi: 21 Aralık 2017, 13:53

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472