banner480

Doktor çiftin düğününde siyasiler bir araya geldi

Ak Partili Muammer Abbak’ın oğlu Dr. Yavuz Abbak’ın düğünü sade bir törenle gerçekleştirildi.

Doktor çiftin düğününde siyasiler bir araya geldi
banner269

Ak Parti Aydın Milletvekili Mehmet Erdem, Ak Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç, Ak Parti Aydın İl Başkanı Sadık Atay ve yönetim kurulu üyeleri, Ak Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya ve yönetim kurulu üyeleri, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin ve yönetim kurulu üyeleri, MHP İlçe Başkanı Salih Gökbel ve yönetim kurulu üyeleri, Çine Belediye Başkan Vekili Abdullah Gökler ve meclis üyeleri, Akçaova Belediye Başkanı İsmail Çerçi birçok siyasi, daire amiri ve davetlilerin katıldığı, sabah saat 11’den akşam 19’a kadar yemekli ve ilahilerle geçen, sade düğün nikah merasimiyle son buldu.

Belediye Sosyal Tesislerinde bulunan Köfteci Nihat Yıldız’ın yerinde gerçekleşen düğün töreninde Ak Partililer yoğunluktaydı. İş ve siyaset dünyasından birçok ismin katıldığı düğün töreninde doktor çiftin nikah şahitliğini Aydın Milletvekili Mehmet Erdem ve ADÜ Rektörü Prf. Dr. Mustafa Birincioğlu yaptı. Nikahı Belediye Başkan Vekili Abdullah Gökler kıydı. Çine İlçe Müftüsü Mehmet Aslan nikah duası okuyarak evliliğin hayırlı olmasını temenni etti.

Nikah esnasında konuşan Milletvekili Erdem Başbakan’ın 3 çocuk önerisine atıfta bulundu. Ancak çiftin doktor olmalarından ötürü sağlıklı nesil yetiştirmek için yeterince bilgi birikimine sahip olduklarını söyledi.

Genç doktor çiftin evlilik cüzdanını ADÜ Rektörü Birincioğlu, Gelin Dr. Hilal Çam Abbak’a teslim etti.

Emekli Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni ve Ak Parti kurucu üyelerinden ve eski Yönetim kurulu üyesi Muammer Abbak ve Selma Abbak’ın oğlu Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde görevli Biyofizik Araştırma Görevlisi Dr. Yavuz Abbak ile Aydınlı Nurten ve Murat Ali Çam’ın kızı İstanbul Medeniyet Üniversitesi Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde görevli Uzman Aile Hekimi Hilal Çam, dünya evine girdiler. Genç çifte ömür boyu mutluluklar dileriz.(Murat TAN)





Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2013, 09:33

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472