banner480

Belediye Personeli Yeni Yılı Erken Kutladı

Belediye Personeli Yeni Yılı Erken Kutladı
banner269
Çine Belediye Başkanlığı tarafından ilk kez düzenlenen personel gecesinde, belediye personeline yeni yıl dolayısıyla moral yemeği düzenlendi.

Bu yılsonu ilk kez Çine Belediye Başkanlığı tarafından canlı müzik eşliğinde, yemekli personel gecesi programı Çine Şehler Düğün Salonunda yapıldı. Programa Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, yardımcıları Timuçin Karabulut ve Mehmet Yavaş, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, CHP belediye meclis üyeleri, belediye birim amirleri ile tüm belediye personeli, eşler ve çocuklar katıldı. Yemekte Belediye Başkanı E.Salih Dinçer, personelin masalarına tek tek gezerek, küçük büyük herkesle tokalaşarak muhabbet etti. Necati Tamcın’nın güzel şarkılar ile yemek sonunda doyasıya stres atarak bol bol eğlendiler. Çine Belediyesi personelleri Başkan Salih Dinçer’e çiçek taktim ettiler.

“Yılmadan, Alnımızın Teriyle Önümüzdeki Seçimi de Alacağız”

Başkan Dinçer yaptığı konuşmada birlikte çalışmaktan mutlu olduğu personeline gösterdikleri çabalardan dolayı teşekkür etti. Dinçer, “2017 yılında çok çalıştık, yorgunluğu, stresini atlatmak ve sizlerle hep beraber bir gece geçirmek için personel gecemizi düzenledik, katıldığınız için teşekkür ederim. Bilindiği gibi Çine’de ve Aydın’da merkez sağ seçmenin bulunduğu yerdeyiz. 1999 yılında gerek o günkü iktidardaki arkadaşlarımızın hatalarından dolayı gerekse ilçe yönetimimizin, kadın ve gençlik kolları yönetimleri ve Osman Aydın’ın çalışmaları sayesinde resmen çok az bir oyla Çine belediyesi kazandık. O günden beri hep beraber çalışmaya devam ediyoruz. 2009 yılından beri sizlerle beraberim, devamlı çalıştık, en son 2014 seçimlerinde 8 bin oy fark ile tekrar Çine Belediyesi bizde kaldı. Bunu ben tek başıma yapmadım. Sizlerle beraber çalışarak, sizlerle başardık. Biz bir aileyiz, çoluğumuza, çocuğumuza ayıracağımız zamandan fedakarlık ederek başarıyı kazandık. Bu saatten sonra artık şımarmayacağız hedeflerimiz olacak. İlk amacımız aldığımız görevleri hakkaniyetle yerine getirmek, memleketimize bir şeyler kazandırmak ve en önemlisi de bu görevleri başkalarına devrettiğimizde arkamızda bıraktığımız eserlerle anılmanın gururunu yaşamak. Önümüzde bir seçim var. Birlik ve beraberlik içinde yılmadan, alnımızın teriyle bu seçimden de başarıyla çıkacağımıza ben inanıyorum. Yeni yılın sizlere ve ailenize mutluk, sağlık huzur geçirmesini diliyorum” şeklinde konuştu. 





















































Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2017, 12:30
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner472