banner488

Dinçer’den, Akçaova Esnaf Kefalet’e Hayırlı Olsun Ziyareti

Dinçer’den, Akçaova Esnaf Kefalet’e Hayırlı Olsun Ziyareti
Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin yeni yönetimine hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi’nin Genel Kurulunda yeniden başkanlığa seçilen Nail Uzun ve ekibini ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. Akçaova Esnaf Kefalet’i ziyaret eden Başkan Dinçer, Esnaf Kefalet’in Akçaova’nın en önemli dinamik yapılarından birisi olduğunu belirterek, Kooperatiflerin insanların ihtiyaçlarını karşılıklı yardım, dayanışma ve kefalet suretiyle ve en az maliyetle karşılamak amacıyla hizmet veren önemli kuruluşlar olduğunu ifade etti. Başkan Dinçer, Akçaova Esnafının her zaman yanında olduklarını dile getirerek esnafa, sanatkarlara, üreticiye, çalışana ve vatandaşa hizmet etmenin kendileri için görev olduğunu belirterek seçilerek, güven tazeleyen Nail Uzun’a ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi.

Akçaova Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatif Başkanı Nail Uzun ise Başkan Dinçer’e ziyaretinden dolayı teşekkür etti.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472