banner488

Çine’de Belediye Meclisi Son Kez Toplandı

Çine’de Belediye Meclisi Son Kez Toplandı
banner496

Çine Belediye Meclisi’nde, 2014 -2019 yılları arasında görev alan Meclis Üyeleri 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde düzenlenen son meclis toplantısında bir araya geldi.

Çine Belediye Meclisi’nde, 2014 -2019 yılları arasında görev alan 25 Meclis Üyesi 31 Mart Yerel Seçimleri öncesinde düzenlenen son meclis toplantısında birbirlerinden helallik istedi. Çine Belediye Havuzlu Sosyal Tesisler Toplantı Salonu’nda gerçekleşen Mecliste 2 gündem maddesi görüşülerek karar bağlandı. Yeni Mahalle 288 ada 46 parsel sayılı taşınmazın 1/1000 ölçekli uygulama imar planı değişikliği ile ilgili İmar Komisyonu Raporunu ile Hamidabat Mahallesi 141 ada 92 parsel sayılı taşınmazın imar planında yol olarak ayrılan kısmının kamulaştırılması konusu oy birliğiyle kabul edildi.

“Verdiğimiz Kararlar Memleketimiz İçindi”

Toplantının sonunda Çine Belediye Başkan Enver Salih Dinçer, 5 yıl boyunca meclis üyeleri ile birlikte Çine’ye yaptıkları hizmetlerden dolayı meclis üyelerine teşekkür etti. Dinçer, "5 yılı bitirdik. 5 yıl göz açıp kapayıncaya kadar geçti. Sanki bitmezmiş gibi geliyordu ama çok çabuk bitti. Çoğunlukla, oy birliğiyle kararlar aldık. Tartıştığımız konular oldu. Ama iyisiyle kötüsüyle 5 yılı bitirdik. Ben hepinize, tüm meclis üyesi arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Hepimiz Çine için, memleketimiz için bir şeyler yapmaya çalıştık. Verdiğimiz kararlar, düşüncelerimiz, kararlarımız memleketimiz içindi" dedi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472