banner488

Maximum Sirk gösterisi büyüledi

Çine Spor Salonu'nda Maximum Sirk Grubu gösteri düzenledi

Maximum Sirk gösterisi büyüledi
banner269
HABERİN GALERİSİ
Sirk

Sirk

Özellikle çocukların ilgi gösterdiği etkinliklerde palyaçoyla başlayan şov, robot adam, ateş dansı, illüzyon, hip hop dans gurubu ve sihirbaz şovları, piton yılanın yer aldığı şovlar Çine sakinlerini mest etti. Gösteriyi nefesini tutarak izleyen çocuklar, büyük heyecan yaşadı. Çocuk ve vatandaşlar değişik gösteri sergileyen oyunculara eşlik etti.

40 yıla yakın sirk sanatçısı ve gurubun yönetmeni olan Sunday Agabey yaptığı açıklamada, “Uzun yıllar yurt dışında sirklerde gösteriler yaptım, birçok ödüller kazandım ve Türkiye’yi temsil ettim ve Türkiye’de sirk olayını başlatan ve halka sevdiren benim. Bundan da gurur duyuyorum, geç kalınmış hareket. Sirk dalında çok eski sanatçılarımızın olduğu halde ne yazık ki çağa ayak uyduramayıp sirk dalında geri kaldık. Ama şimdi görülüyor Türkiye’de bu dalda çok iyi sanatçılar yetişiyor, olması gerekende bu. Ben sadece onlara zemin hazırlıyorum, sahnemde yer veriyorum, onların keşfedilmesin de katkı sağlamaya çalışıyorum, bu yüzden çok mutluyum. İşimi severek yapıyorum. Çine’ye de ilk defa geliyoruz, burada böyle bir etkinliğin yapılması ve sanat yönünden halkın bizi beğenmesi, gösterimizin işlevi ve herkesi mutlu edebilmek bizim misyonumuzdur. Büyükşehirlerde gösterilerimizi gerçekleştiriyoruz ama ilçelerde ve daha küçük yerlerde sirk izleme imkanı bulamayan çocuklar ve vatandaşlarda var bu nedenle elimizden geldiğince dolaşmaya ve halkımızın beğenilerini sunmaya çalışıyoruz. Çine’de gösteri sahnemizde 15 kişi görev almakta bu tabi her zaman değişebilen bir rakam, hepside dalında çok iyi sanatçılar. Çineliler şanslı insanlar, kıymetini bilsinler. Biz Çine’yi ve Çinelileri çok sevdik sıcak kanlı insanlar, sanıyorum ki onlarda bizleri çok sevdiler nasip olursa önümüzdeki yıllarda tekrar gelmek bizim için onurdur. Bizim işimiz yetenek meselesi insan içindeki yeteneği keşfettiği zaman kendi kendine olay gelişiyor. İnsanlar yeteneklerini ön plana çıkarmalı ve geliştirmelidirler” dedi.

Programın sonunda çocuklar piton yılanı ile hatıra fotoğrafı çekildiler. Büyük alkış toplayan gösteri yaklaşık 1,5 saat sürdü.


Güncelleme Tarihi: 05 Kasım 2014, 11:44

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472