banner488

Çine Ak Parti, Çanakkale gezisi düzenleyecek

Gezici Müze’den etkilenen Ak Parti, Çanakkale gezisi düzenleyecek

banner496

AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, Yönetim Kurulu Üyeleri ile beraber Çine Cumhuriyet Meydanı’nda bulunan Çanakkale 1915 Gezici Tır Müzesi’ni ziyaret etti.

 

Çanakkale 1915 Gezici Tır Müzesi’ndeki  anı defterindeki notunda  “Bugün Ak parti olarak gezdiğimiz bu tır, toprağımızın bayrağımızın ve şanlı türk milletimizin ne zorluklarla bu güne geldiğimizin, canlı bir örneğini tekrar bize yaşattıkları için hizmeti geçen herkese teşekkürü bir borç biliyorum.” sözlerine yer verdi.


‘Çanakkale’ye gitmek isteyen Çineli vatandaşlarımız olursa, götürmeye hazırız’

 

AK Parti Teşkilatı olarak Çanakkale Şehitliğine’de düzenli olarak ziyaretler gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Özkaya, “Bu geleneğimizi devem ettirmek istiyoruz. Bu yıl da, Çanakkale’ye gitmek isteyen Çineli vatandaşlarımız olursa, götürmeye hazırız” dedi.


2000 yılından önce şehitlikleri gezdiğini ve harabe şeklinde olduğuna değinen Başkan Özkaya, “Eski Kültür ve Turizm Bakanı ve Aydın Milletvekilimiz Atilla Koç’a, Çanakkale’ye verdiği destek ve önemden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu tarihi yarım adanın tekrar düzenlenip, ziyarete açılmasında çok büyük bir emeği vardır”  şeklinde açıklamada bulundu.


Güncelleme Tarihi: 12 Ocak 2013, 15:03

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472