banner488

Serhat’ın Eurovısıon’da Yarışacağı Yarı Final Tarihi Belli Oldu

Serhat’ın Eurovısıon’da Yarışacağı Yarı Final Tarihi Belli Oldu
banner269
 Başka bir ülke adına Eurovision’da yarışacak ilk Türk sanatçı olan Serhat’ın yarı finalde sahneye çıkacağı tarih belli oldu. 14 Mayıs’ta İsveç’in başkenti Stockholm’de gerçekleşecek olan 61. Eurovision Şarkı Yarışması’nda finalistlerin belirlenmesi için 10 ve 12 Mayıs tarihlerinde yarı final yapılacak. San Marino’yu temsil edecek olan Serhat ise 10 Mayıs’ta gerçekleşecek birinci yarı final gününde sahne alacak.

Tarihinde bir kere finale çıkma başarısı gösteren San Marino’ya 2. kez final heyecanı yaşatmayı hedefleyen sanatçının 10 Mayıs’ta yapılacak birinci yarı final günündeki 18 rakibi de belli oldu. Serhat’ın temsil ettiği San Marino; Hırvatistan, Finlandiya, Moldova, Ermenistan, Yunanistan, Macaristan, Rusya, Hollanda, Azerbaycan, Kıbrıs, Malta, Bosna Hersek, Estonya, Çek Cumhuriyeti, Karadağ, İzlanda ve Avusturya ile birlikte finale kalmak için mücadele edecek.

Serhat birinci yarı final gününde yarışacak 18 ülke arasından ilk 10’a girmeyi başarırsa 14 Mayıs’taki finalde yarışmaya hak kazanacak. Birinci ve ikinci yarı final günlerinden finale çıkacak 20 ülkeyle birlikte; finalde toplam 26 ülke yarışacak.

Başarılı olduğu takdirde sadece San Marino'da değil Türkiye'de de büyük bir mutluluk yaşanacağına inandığını belirten sanatçı "İngilizce, Fransızca, İtalyanca ve İspanyolca olmak üzere 4 ayrı dilde ve 4 farklı versiyonda hazırlıyoruz şarkımızı. ‘’ diyerek duygularını dile getirdi.




Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472