banner488

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nden, Modern Anadolu Gençlik Konseri

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi’nden, Modern Anadolu Gençlik Konseri
banner269

Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Müzik Kulübünün hazırladığı Modern Anadolu Gençlik Korosu, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamında konser düzenledi.

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı Gençlik Haftası kapsamında, Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Müzik Kulübünün hazırladığı Modern Anadolu Gençlik Korosu, ‘Ah 70’ler Vah 80’ler Neydi O 90’lar’ konseri düzenledi. Program, saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Çine Belediyesi Sosyal Tesisler Düğün Salonu’nda gerçekleşen konserde 70 yıllardan başlayarak 90 yılların popüler sanatçılarından en çok o yıllarda dinlenen parçalarını Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi Müzik Öğretmeni Özgül Çoban eşliğinde okul öğrencileri seslendirdi. Gelen davetliler, nostalji bir gece geçirmenin tadını çıkardı. Program sonunda emeği geçen öğretmenlere Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ tarafından teşekkür plaketi takdim etti.

Konsere, Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Milli Eğitim Müdürü Şakir Sait Üstündağ, AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Tosun, CHP İlçe Başkanı Tayfun Şahin, İlçe Nüfus Müdürü Harun Kartal, Halk Kütüphanesi Müdürü Şenay Hızır, okul müdürleri, veliler ve öğrenciler katıldı.

Güncelleme Tarihi: 21 Mayıs 2019, 08:34

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472