banner488

Mandrake Kemal Çinelileri Büyüledi

Ege Bölgesi turnesi kapsamında Çine’de ilk kez sahne alan Mandrake Kemal, Çinelileri kendine hayran bıraktı.

Mandrake Kemal Çinelileri Büyüledi
banner496
 Yeteneksiz Sizsiniz yarışmasıyla ülke çapında adından söz ettiren aslen Nazillili olan Mandrake Kemal yaptığı illüzyon gösterileriyle Çine Belediye Kültür Merkezinde Çinelilerin büyük ilgisini çekerken, özellikle kutu oyunuyla bir kez daha ağızları açık bıraktı. Uzun yıllar Marmaris’te ve çeşitli yerlerde sihirbazlık konusunda şovlar düzenleyen Kemal Özveriç, Mandrake Kemal namı ile illüzyonun her alanında yetenekli. Kart oyunları, kutudan kuş ya da tavşan çıkarma derken Mandrake Kemal hepsini yaparak farkını ortaya koyuyor. Kırk yaşında sihirbazlığa başlayan Kemal’in esas mesleği ise reklamcılık. Aynı zamanda yıllarca müzisyenlik yapan Kemal bateri çalıyor.

‘Seyircilerin ilgi göstermesi bizi mutlu ediyor’

Çine’de ilgilerinden dolayı teşekkür eden ünlü sihirbaz onların salondan mutlu bir şekilde ayrılmalarının kendisini mutlu ettiğini ifade eden Mandrake Kemal Özveriç, “Benim için önemli olan kendimi kanıtlamamdı. Türkiye’deki sayılı illüzyonistlerin arasında yer alıyorum. Adımı tüm Türkiye biliyor. Bundan sonra yapacağım kendimi sürekli geliştirmek olacak. Turnelere devam edeceğim. Turnelerimde seyircilerim ilginç anılarım oluyor, bir seyircim kutu oyunundaki hileyi çözebilmek için 18 kere gösterimize geldiğini söyledi. Sonuç olarak seyirci merak ediyor ve sıkılmıyor. Hem eğleniyorlar hem de çözmeye çalışıyorlar bundan güzel ne olabilir ki. Bunlar bizi mutlu ediyor. Belediyelerle işbirliği içinde gerçekleştiriyoruz. Ama salon kirasını dahi kendi cebimizden ödüyoruz. Maddi olarak kimseden bir katkı almıyoruz. Sahneden, ulaşıma, bilet gişesine varıncaya kadar her şeyi kendi imkanlarımızla yapıyoruz” dedi.

Çocuklara ve büyüklere yönelik farklı oyunlar sergileyen Mandrake Kemal gösterinin sonunda çocuk misafirlerden gelen tavşanı sevebilir miyiz isteklerini kırmadı ve asistanları eşliğinde tavşanları salonda gezdirdi.














Güncelleme Tarihi: 08 Ocak 2016, 03:47

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472