banner488

Ünal, Karpuzlu’da vatandaşlar ile buluştu

Aydın Belediye Başkan Yardımcı Sümran Ünal, beraberindeki CHP İl Kadın Kolları üyeleri ile birlikte Karpuzlu esnaflarını ziyaret etti.

Ünal, Karpuzlu’da vatandaşlar ile buluştu
banner269
Aydın Belediye Başkan Yardımcı Sümran Ünal ve beraberindeki CHP Aydın İl Kadın Kolları üyeleri, CHP İlçe Başkanı Ali Ersoy, CHP Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bakkal ve CHP Karpuzlu Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Adayı Kerim Yüksel ile birlikte çarşı ve pazarcı esnaflarını ziyaret ettiler.

 

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini ve Karpuzlu için projelerinin hazır olduğunu belirten Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Yılmaz Bakkal, “Karpuzlu’nun sorunları ortadadır. Ben ve ekibim sorunlarının çözümü Bahis Siteleri için projelerimizi belirledik. Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Özlem Çerçioğlu’nun Karpuzlu’ya özel bir ilgi gösterdiği ve Karpuzlu halkının da bu ilgiyiye kayıtsız kalmadığı ve kalmayacağı ortadadır.” dedi.

 

Çarşı esnafını ziyaretlerde, Karpuzlu için hazırlanan projelerin yer aldığı broşürleri dağıtan CHP’liler, vatandaşlardan Çerçioğlu ve Bakkal’a destek istediler.

Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 00:55

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472