banner488

Soylu, Aydın Doğan ile Gülen Cemaati’ni hedef aldı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Karpuzlu ziyaretinde açtı ağzını yumdu gözünü!..

Soylu, Aydın Doğan ile Gülen Cemaati’ni hedef aldı
banner269

Geçtiğimiz gün parti kurmaylarıyla birlikte Karpuzlu’yu ziyaret eden AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Doğan Medya Grubu’nun sahibi Aydın Doğan ile Gülen Cemaati’ni yerden yere vurdu.

Karpuzlu ziyaretinde Aydın Doğan ile Gülen Cemaati’ni sert sözlerle eşleştiren Soylu, Aydın Doğan’a sert sözlerle yüklendikten sonra biraz ahlaklı ol çağrısında bulunurken Gülen Cemaati’ne yönelik ise, “Siz bakmayın hani Anadolu insanın saflığını kandırıp, Türkçe Olimpiyatları yapıyoruz, biz dünyanın her tarafına gidiyoruz diyenlere. Bizim milliyetçilik duygularımızı istismar edip ondan sonra hükümetin ve Başbakan’ın arkasından hançerleyeme çalışanlara hesap sormazsak namerdiz.” dedi.

Konuşmasında partisine destek istedikten sonra genel politikalara ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Soylu, “Artık karşımızda saygıyla ayağa kalkan gümrük memurlarının oluştuğu bir dünya var. Önümüzdeki 3 yıl içinde Avrupa’ya da sadece pasaportla vizesiz gireceğiz. Fakat Türkiye’nin ayağına çelme takıyorlar. Menderes’e attıkları iftiraları hatırlayın.” dedi.

Doğan Medya Grubu’nun sahibi Aydın Doğan’ı da Karpuzlu’dan eleştiren Soylu, “Hani bu Aydın Doğan, Hilton arazisini bana yaptırmadı Lidyabet bunun intikamını Recep Tayyip Erdoğan’dan nasıl alırım diye inim inleyip dönüp dolaşıyor. Bunun 3 tane tetikçi gazetecisi vardı; Biri Emin Çölaşan, biri Ertuğrul Özkök, biri de Uğur Dündar. Tanıdınız mı bu isimleri?” cümleleriyle meydandaki kalabalığa soru sordu.

“Biraz ahlaklı ol!..”

Kalabalıktan bir sesin ‘hepsi ahlaksızdır’ cevabına yönelik, ‘Ben de sana katılıyorum. Şimdi anlatacağım zaten’  sözleri ile karşılık vererek sözlerine devam eden Soylu, “Bunlar ne yapmış biliyor musunuz? Ülkenin Başbakanı o zaman için Tansu Çiller. Çiller’in belinden yukarı doktora çektirdiği fotoğrafları ele geçirmişler. Sonra bunu ana muhalefet liderine verip şantaj yapmaya başlamışlar. Buradan Aydın Doğan’a tekrar soruyorum. Senin muhterem hanımın doktora gitse, böyle bir şeyler karşı karşıya kalsa oradan fotoğraflarını 3 ahlaksız gazeteci alsa, bunu da ben söylemiyorum ha!.. Emin Çölaşan bunlara kızdı sonra sakıncalı gazeteci diye bir kitap yazdı 107 veya 108’inci sayfasında var ben söylemiyorum bunları, onlar söylüyorlar. Bu gazeteciler ondan sonra bir tanesi senin diyelim ki hanımın gitti 4 tane de kız babasısın sen. Biraz ahlaklı ol be!.. Biraz haysiyetin olsun. Biraz Anadolu’nun aydınlığı, yiğitliği, edebi bulaşsın sana Aydın Doğan, biraz. Yıllardan beri onlardan bir tanesini baş yazarın olarak yazdırıyorsun, bu hükümete saldırtıyorsun. Bu hükümetin bu milletin evladına yaptığı her şeyi gazetende kirletme çalışıyorsun. Biraz ahlaklı ol biraz.” cümlelerini kullandı.

“Hesap sormazsak namerdiz!..”

‘Bunlar herkese kumpas kurdular bu günde Tayyip Erdoğan’a’ sözleriyle zehir zemberek açıklamalarına devam ederek Gülen Cemaatine de göndermelerde bulunan Soylu,  “Şantajlarla, montajlarla, kasetlerle o sosyal medyadaki uyduruk çetelerle birlikte Türkiye’ye diz çökertmeye çalışıyorlar. Ama bilmedikleri bir şey var Karpuzlular, bu sefer sert kayaya çarptılar. Merak etmeyin Türkiye’nin istikameti iyidir. Siz bakmayın bu 17 Aralık darbecilerine. Siz bakmayın hani Anadolu insanın saflığını kandırıp, Türkçe Olimpiyatları yapıyoruz, biz dünyanın her tarafına gidiyoruz diyenlere. Bizim milliyetçilik duygularımızı istismar edip ondan sonra hükümetin ve Başbakan’ın arkasından hançerleyeme çalışanlara hesap sormazsak namerdiz. Onlar zannediyorlar ki bu topraklar sahipsiz.” dedi.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 16 Mart 2014, 07:29

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
ayşe aktan
ayşe aktan - 10 yıl Önce

eskiden partide yükselmek için cemaati övmek gerekiyordu, şimdi de sövmek gerekiyor. şu bizimkilere bakın, yuvadaki kuş yavrusu gibi bakıyorlar konuşanın ağzına. karpuzlu kuru yağcılığa doymayan bir merkez olmamalıydı. iktidardan bir şeyler koparmalıydı.

SIRADAKİ HABER

banner472