banner488

Savaş; “17’de 17 yapacağız!..”

AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Karpuzlu Seçim Bürosu’nu çok sayıda partilinin katılımı ile açtı.

Savaş; “17’de 17 yapacağız!..”
banner269
Açılış konuşmasında CHP’nin Belediyecilik anlayışı eleştiren Savaş, “Aydın merkez ve ilçelerinde 17’de 17 yapacağız. Çünkü mevcut belediye 200 bin kişiyi yönetmekten aciz. Bunların kültüründe, dağarcıklarında, geçmişinde belediyecilik yok. Belediyecilik bizim işimiz.” dedi.


Karpuzlu AK Parti Seçim bürosu açılışına AK Parti Aydın Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Savaş, AK Parti Karpuzlu Belediye Başkan Adayı Hilmi Dönmez ve AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Celalettin Kocamaz katıldı.

Seçim startını hızlı bir başlangıçla başlattıklarını belirten Hilmi Dönmez, “5 yıldan beri elimizle, yüreğimizle gücümüzün fazlasıyla çalıştık, çabaladık. Bugün daha fazla çalışacağız. Seçim büromuz hayırlı uğurlu olsun.” dedi.

“AK Parti bayrağını tüm belediyelerimize dikeceğiz”

AK Parti Karpuzlu Seçim bürosunun açılışında konuşan Mustafa Savaş, ‘’Hizmet içim, Aydın için yola çıktık. Çineli bir kardeşiniz olarak, bu toprakların evladı olarak, bir çocuğunuz olarak sizlerin desteğini almak adına buradayım. Sizlerin desteğiyle 30 Mart akşamı hem Karpuzlu’da hem de Çine’de hem de Aydın’da AK Parti bayrağını belediyeye dikeriz inşallah. Bizim işimiz hizmet, desteğimiz millettir. Son dönemde oynanan oyunları hepimiz biliyoruz. 30 Mart akşamı bu oyunların bozulduğu gün olacak. Hem Aydın’ın hem Türkiye’nin yeniden doğduğu bir gün olacak. Ve bütün oyunları hep beraber el birliğiyle bozacağız. O karanlık günlere dönmemek için, o istikrarlı günlerin devamı için birlikte belediyecilik nasıl yapılır tüm Aydın ve Türkiye’ye göstereceğiz. Çünkü bizim hedefimizde niyetimizde büyük. Çabamızda gayretimizde büyük olacak.’’ dedi.

“AK Belediyecilik Çine’den başlayacak”

1999’da Çine’de Belediye seçimlerini CHP’nin ilk olarak kazanması ile tüm Aydın’a yayıldığını belirten ve buna bir dur diyerek AK Belediyeciliğin Çine’den başlayacağını belirten Savaş, “1999 yılında Çine’de geçmeye başlamıştı bu belediyelere CHP zihniyeti, Çine’den yayıldı. İnşallah bu Ak Belediyecilik Çine’den başlayacak. Aydın merkez ve ilçelerinde 17’de 17 yapacağız. Sizlerin destekleriyle Ak Belediyeciliği buluşturacağız. Çünkü mevcut belediye 200 bin kişiyi yönetmekten aciz. Şimdi büyükşehir yasasıyla 1 milyon kişiyi yönetmeye kalkacaklar. Bunlar yönetemezler. Bunlar büyükşehir yasasına da itiraz ettiler. Çünkü bunların kültüründe, dağarcıklarında, geçmişinde belediyecilik yok. Belediyecilik bizim işimiz.” dedi. (Murat TAN) 


Güncelleme Tarihi: 20 Şubat 2014, 00:56

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472