banner488

Ozan, Karpuzlu Belediye Başkanlığına aday

Milliyetçi Hareket Partisi Karpuzlu İlçe Başkanı ve MHP Karpuzlu İl Genel Meclis Üyesi Veteriner Hekim Tuğrul Ozan, Karpuzlu Belediye Başkanı Adayı olduğunu açıkladı.

Ozan, Karpuzlu Belediye Başkanlığına aday
banner496

2014 yılı Mart ayında yapılacak yerel seçimlerde belediye başkanı adayı olduğunu açıklayan Ozan, “Esasen Karpuzlu halkı bana bir yıldır aday gözüyle bakıyor” şeklinde konuştu. 

“Halkın isteğiyle aday oldum”

 Mesleği gereği halkla daima iç içe olduğunu belirten Tuğrul Ozan, “2009 yılında yapılan yerel seçimlerde Demokrat Parti adayı Hilmi Dönmez’i Karpuzlu’da parti olarak destekledik. İki arkadaşımızın belediye meclis üyesi seçilmesini sağladık. Seçimden bir süre sonra Hilmi Dönmez AK Parti’ye geçti. Karpuzlu halkı buna tepki gösterdi. Benim adaylığımı gündeme ben değil, halk getirdi. Halkla içiçeyiz ve halkın içinde yaşıyoruz. Halkımızın sorunlarını biliyoruz. Halkın isteği ile aday oldum” diye konuştu. 

“Ozan’ı tüm kalbimle destekliyorum”

Eski Karpuzlu Belediye Başkanı Muharrem Yalçın, Tuğrul Ozan’ın Belediye Başkanlığına adaylığının yerinde bir karar olduğunu söyledi.

Yalçın, “Tuğrul Ozan bu görevi layıkıyla yerine getirebilecek kapasitede ve meziyette biridir. MHP İlçe Başkanlığı ve İl Genel Meclisi Üyeliği döneminde Karpuzlu halkına yaptığı hizmetlerini bilmeyen yok. Ben Ozan’ı tüm kalbimle destekliyorum” şeklinde konuştu. 


Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2013, 23:22

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472