banner488

“Karpuzlu’nun çehresini değiştireceğiz”

MHP Karpuzlu Belediye Başkan Adayı ve Karpuzlu MHP İl Genel Meclisi Üyesi Tuğrul Ozan, Yağışlar ve Tekeler köylerini ziyaret ederek vatandaşlar ile bir araya geldi.

“Karpuzlu’nun çehresini değiştireceğiz”
banner496
Ziyarette seçmene hitap eden Ozan, “Karpuzlu’nun önündeki tüm engelleri el birliği ve gönül birliği ile aşacağız. Karpuzlu kabuğunu kıracak, çare Ozan olacak” dedi.


Partilileriyle birlikte ziyaret ettiği köylerde düğünlere katılan ve kahvehaneleri de ziyaret ederek seçmenlerden yerel seçimlerde destek isteyen Ozan, Karpuzlu’nun çehresini değiştirecek projeleri olduğunu belirterek, genel ve yerel gündeme ilişkin konularda vatandaşlarla sohbet etti.

Ziyaretlerinde, el birliği ve gönül birliği ile herkesi kucaklayan ve Karpuzlu’nun önünü tıkayan sorunlara çare arayan belediyecilik anlayışını ilçeye hakim kılmak için aday olduğunu belirten Ozan, “Önümüzdeki günlerde Belediye Meclisi için belirginleşen isimler ile tekrar sizleri ziyaret edeceğiz. Karpuzlu’ya hizmet için kaybedecek bir dakikamız bile yok. Bu ilçenin önünü tıkayan engelleri hep beraber aşacağız. Karpuzlu’nun çehresini değiştireceğiz.” dedi.

“Üniversite için girişimlerimiz hızlanacak”

Daha önce de sık sık Karpuzlu’ya üniversite şart olduğunu dile getiren Ozan, bu konudaki proje çalışmalarının da sürdüğünü belirterek, ekibiyle birlikte seçimlerden zaferle çıkmaları halinde Karpuzlu’ya Adnan Menderes Üniversitesi’ne bağlı tarım, hayvancılık, ormancılık, arıcılık, madencilik alanlarından herhangi bir yüksekokulun açılması için girişimlerini hızlandıracağını da ifade etti.
Supertotobet src="/images/upload/ozan 1.jpg" width="550" height="412" alt="" />

“Karpuzlu kabuğunu kıracak, çare Ozan olacak”

Karpuzlu’nun günden güne göç veren bir ilçe haline geldiğini ve esnafların, köylülerin geçim sıkıntısı çektiğini ifade eden Ozan, “Biz elimizi taşın altına koyacağız. Toka etmedik el bırakmayacağız. Karpuzlu’nun artık daha fazla göç veren değil, kabuğunu kıran bir ilçe olması için çalışacağız. Karpuzlu’nun kabuğunu kırması için sizlerden destek bekliyoruz. Sizlerin de teveccühü ile ekibimizle birlikte, Karpuzlu’nun kabuğunu kırması için, gelişememesinin ve yıllardır yerinde saymasına neden olan engelleri ortadan kaldırmak için canla başla çalışacağız. İnşallah bu önümüzdeki yerel seçimlerde, Karpuzlu kabuğunu kıracak, çare Ozan olacak.” dedi.

Ozan, yaklaşık olarak 2 saat süren ziyaretlerinde vatandaşlarla tek tek toka ederek, zaman zaman ayaküstü sohbetlerle de türlü sorunları dinlemeyi de ihmal etmedi.(Murat TAN)




Güncelleme Tarihi: 16 Aralık 2013, 03:07

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472