banner488

Karpuzlu Ziraat Odası delege seçimleri yapıldı

23 Mahalle muhtarlığında yapılan delege seçimleri 17.00’de sona erdi.

Karpuzlu Ziraat Odası delege seçimleri yapıldı
banner496

Karpuzlu Ziraat Odası’nın Şubat ayında yapılacak Olağan Genel Kurulu öncesi delege seçimlerini 21Aralık 2014 Pazar günü yapıldı. 23 Mahalle muhtarlığında yapılan delege seçimleri 17.00’de sona erdi.

Karpuzlu Ziraat Odası’nın 2015 yılı Şubat ayında yapılacak Olağan Genel Kurulu’nda 14 kişilik Meclisi seçecek olan delege seçimleri sandık başında sakin geçti. Delegeler aday oldukları muhtarlıklarda oy kullanmaya gelenleri karşılayarak seçimlerin hayırlı olmasının temennisinde bulundular. Delegelerin seçeceği Holiganbet 14 kişilik Meclis Olağan Genel Kurul sonrası Ziraat Odasının 7 kişilik yönetim kurulunu belirleyecek. Yeni yönetim kurulu ise başkanını belirleyerek süreci sonlandıracak.

Karpuzlu Ziraat Odası Başkanı Cavit Yetiştirici’de aday olduğu Cumalı Mahallesi’nden delege seçildi. Delege arkadaşlarını tebrik eden Başkan Yetiştirici açıklamasında; “ Yıllardır çalışmamızın ürününü yeni almış bulunmaktayız. Mahallelerdeki oluşan delegeler bu çalışmanın tescil belgesidir. Ben inanıyorum ki bu süre yeni bir süreç oluşturacaktır. Çiftçiler daha iyi daha akıllı karar vererek, en güzel delegeleri oluşturmuşlardır. Bu beni çok gururlandırdı. Seçilen arkadaşlar önümüzdeki süreçte seçmenlerin verdiği mesaja çok iyi kulak vererek değerlendireceklerine hiç kuşkum yok. Karpuzlu Ziraat Odası Başkanlığı diğer kurumlar arasında takdirle anılan bir kurum haline gelmiştir. Bugün gelinen bu noktayı daha ileri bir noktaya götürmek, çiftçiden çıkan sese daha iyi kulak vermek bizlerin vazifesi olmalıdır. Bütün çiftçilerimizi ve çiftçilerimizin oluşturduğu delege arkadaşlarımı tebrik ediyor, almış oldukları yükün bilincinde olmaları gerekmektedir” dedi.

Pazar günü yapılan Karpuzlu Ziraat Odası Başkanlığı yeni delegeleri şu isimlerden oluştu.

Cavit Yetiştirici Cumalar, Tamer Yiğit Tütünlük,  Nazmi Erbaş Orta, Şükrü Türkkal Yeni, Şeref Gülpınar Bayraktepe, Mehmet Aydoğan Abak, Ramazan Mavi Akçaabat, Türkay Ağırol Çobanisa,  Hasan Aydoğdu Ektirli, Metin Atilla Gölcük, Cavat Üstün Güney, Muammer Yıldız Hatipkışla, Nail Akhan Işıklar, Metin Yalçınkaya Koğuk, İmdat Gülşen Meriçler, Enver Gündoğan Mutluca, Kerim Çamlıbel Ovapınarı, Çetin Naz Ömerler, Fevzi Bulut Şenköy, Yücel Özkan Tekeler, Mehmet Erdem Ulukonak, Mustafa Özçelik Umçular, Bilal Günay Yağşılar Mahallesi.

 


Güncelleme Tarihi: 25 Aralık 2014, 14:16

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472