banner488

Karpuzlu MHP'de iki güçlü aday

Karpuzlu'da önemli iki siyasi isim MHP saflarına katılarak aday adayı oldular.

Karpuzlu MHP'de iki güçlü aday
banner269
Geçmiş günlerde Belediye Başkan Adayı olarak Tuğrul Ozan'ın Karpuzlu Belediye Başkan adaylığının kesinleşmesinin ardından, ilçede önemli iki siyasi isim MHP saflarına katılarak aday adayı oldular.Geçtiğimiz günlerde Belediye Başkan Adayı olarak Tuğrul Ozan'ın Karpuzlu Belediye Başkan adaylığının kesinleşmesinin ardından, ilçede önemli iki siyasi isim MHP saflarına katılarak aday adayı oldular.
30 Mart 2014 Yerel Seçimlere oldukça iddialı hazırlanan Milliyetçi Hareket Partisi Karpuzlu İlçe Teşkilatı Belediye Başkan Adayı Veteriner Tuğrul Ozan’ın adaylığını kesinleştirmesinden sonra Belediye Meclis Üyesi Adaylarını da güçlü isimlerden oluşturmaya başladı.
Bir dönem ANAP İlçe Başkanlığı’da yapan Veteriner Hekim Hasan Nargiz ile DSP iktidarı döneminde İl Genel Meclis Üyeliği yapan Erol Çökmüş MHP’den Belediye Melis Üyesi Aday Adayı oldular.
Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği için MHP’den Aday Adayı olduğunu belirten Veteriner Hekim Hasan Supertotobet Nargiz, “İlçede 24 senedir hekimlik hizmeti veriyorum, İlçe insanını yakından tanıyorum ilçe merkez ve köylerinin sorunlarıyla iç içe olduğum için, bu sorunların çözümünde Büyükşehir Belediye Meclis Üyelerine büyük iş düştüğünü, İl Genel Meclis Üyeliğinde İlçemize başarılı hizmetleri olan Belediye Başkan Adayımız Tuğrul Ozan'la başarılı bir ekip oluşturacağımıza inandığım için aday oldum”dedi.
Geçmiş dönemde başarılı İl Genel Meclis Üyeliği yapan ve 20 yıldır esnaflık yaparak hizmet veren Erol Çökmüş, “İl Genel Meclis Üyeliği dönemimde daimi encümenlik görevi üstlendim. İlçemize yapılan Süt Mandırasında emeğim ve imzam vardır. Belediye Başkan Adayımız Tuğrul Ozan'la birlikte başarılı olacağıma inandığım, sorunları bildiğim ve tecrübelerimi paylaşmak için MHP den İlçe Belediye Meclis Üyesi Aday Adayı oludum” şeklinde konuştu.

Güncelleme Tarihi: 07 Kasım 2013, 13:51

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
gurbette olan dost
gurbette olan dost - 10 yıl Önce

her ikinizde cok degerli arkadas hayirli olsun derim hizmet insaniniz karpuzlu kazanir

SIRADAKİ HABER

banner472