banner488

Gülpınar, muhtar adaylığını açıkladı

Karpuzlu Belediyesi’nin Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Şeref Gülpınar, Bayraktepe Mahallesi Muhtarlığı’na adaylığını duyurdu.

Gülpınar, muhtar adaylığını açıkladı
banner496
Karpuzlu Belediye Meclisi’nde 2009 Yerel Seçimleri’nde CHP’den meclis üyesi seçilen ve daha sonra partisinden istifa ederek bağımsız belediye meclis üyeliği görevini halen sürdürmekte olan Şeref Gülpınar(64), 320 seçmen nüfuslu Bayraktepe Mahalle Muhtarlığı’na aday olduğunu açıkladı.


Büyükşehir Yasası ile birlikte mahalle muhtarlığı görevinin daha etkili ve önemli bir konuma geldiğinin altını çizen ve aynı zamanda Bayraktepe Mahallesi Ziraat Odası Delegeliği görevini de yürüten Gülpınar, “1983 yılından bu yana aktif siyasetin içindeyim. Şu an için hiçbir partinin safında ve yanında değilim. Tek amacımız  mahalle halkımıza samimiyetle hizmet ederek çözüm üretmektir.” dedi.

“Mahallemize muhtarlık bürosu açacağım”

Maaş için değil halka samimiyetle hizmet için aday olduğunu belirten Gülpınar, seçildiği takdirde Süperbahis ilk işinin kendi imkânlarıyla muhtarlık bürosu açmak olduğuna dikkat çekerek, “Mahallemizde muhtarlık bürosu yok. Bütün mahallelilerimizin bilgilerini, hangi evde yatalak, yardıma muhtaç vatandaşlarımız veyahut hasta var ise bilgisayar sistemine taşıyacağım. Tüm ailelerimize çıkan herhangi bir devlet desteklemesini, çıkan bir takım önemli kanunları telefonlarına tek mesajla duyuracağım ve muhtarlıkla olan gerekli işlemleri konusunda üzerime düşeni özveri ile yapacağım. 1 dönem göreve seçildiğim takdirde görevi bırakırken kendi imkanlarımla yapmış olduğum muhtarlık bürosu dahil tüm emeğimi benden sonrakine canı gönülden hiçbir menfaat gözetmeksizin devredeceğim.Bizim amacımız Karpuz'lu için taş üstüne taş koymak.” ifadelerini kullandı.

3 ayda bir ev ev gezerek tüm sorunları usulüne uygun olarak ilgili mercilere aktaracağını da belirten Gülpınar, tüm Bayraktepe Mahallesi sakini vatandaşların desteklerini istediğini belirtti. (Murat TAN)

Güncelleme Tarihi: 17 Şubat 2014, 13:57

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

YORUMLAR
doğan özırmak
doğan özırmak - 10 yıl Önce

sayın muhtar adayım.4 sene evvel orada yaşamıyormuydun.hizmet aşkı yoktu da maaşlar artınca mı hizmet aşkı deepreşti anlayamadım

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472