banner488

Cumalar Köyü oyun parkına kavuştu

Köy Muhtarı Cazım Kasap’ın talebi ve Karpuzlu Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Belediye Başkanı Aday Adayı Çakar’ın girişimleriyle Cumalar Köyü’ne oyun parkı yapıldı.

Cumalar Köyü oyun parkına kavuştu
banner496
Cumalar Köyü’ne  Aydın İl Özel İdaresinden, Karpuzlu Köylere Hizmet Götürme Birliğine aktarılan paydan 2013 yılı 3.dilim köy yardımlarından Çocuk parkı yapılması için 9 Bin Tl köy yardımı ayrıldığını belirten Karpuzlu Ak Parti İl Genel Meclisi Üyesi ve Belediye Başkanı Aday Adayı Süleyman Taner Çakar, “Köy meydanına kurulan çocuk parkı, köydeki çocuklar tarafından yoğun şekilde kullanılmaya başlandı ve memnuniyetle karşılandı. Çocuklarımızın yüzünü bir nebze de olsa güldürebilmek bizi de sevindirdi.” dedi.


2012 yılında Aydın’da ilk köy yardımının Cumalar Köyü’ne çıkarıldığını belirten Çakar, “İstinad duvarı ve parke taşı yardımları ile köyün araba girmeyen sokaklarına dahi araba girer oldu. Özellikle yaşlıların, araba girmediği için eşya götürmekte zorlandığı dar Cratosslot sokaklar, Köy Muhtarı Cazım Kasap'ın da yoğun çaba gösterdiği genişletme çalışmaları, başarıyla netice kazandı.” şeklinde konuştu.

Ayrıca patika yolu olan Cumalar Köyü ile Şenköy'ün Karabelen Mahallesi arasındaki yolun onarımına, önceki yıllarda 14 Bin Tl köy yardımı çıkararak yolu araç geçebilir hale getirdiklerini de belirten Çakar, ”Akabinde yolun büzlerinin konulması için de yoğun çaba harcayarak, kışın da yolun kullanılabilir olması için çaba harcadık. Cumalar köyümüze hayırlı olsun.” ifadelerini kullandı.

Ektirli Köyü’ne 9 Bin Tl köy yardımıyla 1 adet, Tekeler Köyü’ne de 25 Bin Tl köy yardımıyla da 3 adet çocuk parkı yapılmasını sağladıklarını belirten Çakar, “Bugünün çocukları, yarınlarımızın geleceğidir, onların mutluluğu için ne yapsak az.” dedi.(Murat TAN)


Güncelleme Tarihi: 10 Ocak 2014, 04:10

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472