banner488

Cavit Yetiştirici, meclis üyeleri ve ailelerine iftar yemeği düzenledi.

Karpuzlu Ziraat Odası, birlik, dayanıma ve kaynaşma için iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Cavit Yetiştirici, meclis üyeleri ve ailelerine iftar yemeği düzenledi.
banner496

Karpuzlu Ziraat Odası meclis üyeleri ve ailelerinin de bulunduğu yemeğe, Karpuzlu Kaymakamı Durdu Yusuf Arık, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan, Karpuzlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası Eski Başkanı Adem Aydın katıldı.

Hep birlikte bayanlarında kaynaşması amacıyla Oda olarak iftar yemeğini düzenlediklerini belirten Başkan Cavit Yetiştirici, “Geçen sene ilk olarak Meclis Toplandı sonrası iftar yemeği düzenlemiştik. Bu senede değişiklik olsun diye meclis arkadaşlarımızın eşlerini de davet ettik. Karpuzlu Ziraat Odası olarak hayırlı gecelerden biri olan Kadir Gecesi ‘ni özellikle tercih ettik bütün duaların kabul olduğu gece için bize de canı gönülden dua edenlerin olması dileğiyle bu gecenin olduğu gün iftar yemeğimizi düzenledik.  Bütün gelen misafirlerimize teşekkür ederim” şeklinde ifade etti.

Başkan Yetiştirici, “Misafirlerimizin arasında çok sevdiğimiz değerli Başkanımız eski demek istemiyorum, değişiklik diyorum sadece ben Adem Aydın var aramızda. Uzun süre görev yaptıkları için O7nu onurlandırmak amacıyla kendilerine bir plaket hazırlattık. Benim ricam plaketi de Kaymakamımız ve Belediye Başkanımızın vermelerini istiyorum” dedi.

Karpuzlu Ziraat Odasından övgüyle bahsedildiğini dile getiren İlçe Kaymakamı Durdu Arık, “ Hem Karpuzlular olsun, hem de Karpuz dışındaki ilçeler olsun Ziraat Odamızdan her zaman övgüyle bahsedildiğini duyuyorum, tabi bu bir ekip işidir. Bu anlamda Ziraat Odası Meclis Üyelerine ben ilçem adına hepsine teşekkür ediyorum. Güzel hizmetler yapıyorlar ve diğer ilçeler de örnek oluyorlar. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyacımız olan bu günlerde güzel bir iftar düzenledikleri, bizleri de davet ettikleri için ve en önemlisi Kandil Gecesinde bir araya gelmemize de vesile olduğunuz teşekkür ederim” dedi.   

İftar yemeğinde Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’da Mübarek Ramazan ayın içerisinde tüm vatandaşlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde geçirilmesinin önemini belirterek kısa bir konuşma yaptı.

Başkan Ozan, “Hepimiz biliyoruz Ramazan Ayı’nın yardımlaşma, kaynaşma ve dayanışma bol olduğu bir ay olduğunu biliyoruz. Bu gibi hayırlara vesile olacak beraberlik ve dayanışmanın ilçemizde bollaşmasını, içinde bulunduğumuz Ramazan Ayı’nın ilçemize ve insanlarımıza hayırlara vesile olmasını Cenab-ı Allah’tan niyaz ediyorum. Bu düşüncelerle ayını zamanda Ramazan’larının ve aynı zamanda önümüzdeki günlerde kutlayacak olduğumuz Ramazan Bayramlarını şimdiden tebrik ediyorum” dedi.

İftar sonrası Karpuzlu Esnaf ve Sanatkarlar Odası eski Başkanı Adem Aydın’a,  Karpuzlu Ziraat Odası Başkanlığının plaketini Kaymakam Durdu Arık ve Belediye Başkanı Tuğrul Ozan beraberliğinde takdim edildi.















Güncelleme Tarihi: 24 Temmuz 2014, 19:35

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472