banner480

Başkan Çerçioğlu Karpuzlu’da İftara Katıldı

Başkan Çerçioğlu Karpuzlu’da İftara Katıldı. Aydın Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı süresince il genelinde kurduğu iftar sofralarında Aydınlıları buluşturmaya devam ediyor.

Başkan Çerçioğlu Karpuzlu’da İftara Katıldı
banner269

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Karpuzlu’ya giderek iftar sofrasına konuk oldu.

 Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan ve meclis üyelerinin de eşlik ettiği Başkan Betorder Çerçioğlu, iftar yemeğini Karpuzlu halkıyla birlikte yedi.

 İftar öncesinde masaları tek tek dolaşıp vatandaşlara “hayırlı ramazanlar” dileyen Başkan Çerçioğlu,  “Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak il genelinde her gün iftar yemeklerinde halkımız ile buluşuyoruz. Bugün de Karpuzlu halkımızla birlikteyiz. Aydın halkının ve tüm Müslüman aleminin mübarek Ramazan ayını kutluyorum, hayırlara vesile olmasını diliyorum” dedi.

 Başkan Çerçioğlu’nun iftar sofralarına konuk olmasından dolayı mutluluklarını dile getiren Karpuzlulu vatandaşlar,  “Büyükşehir Belediye Başkanımızla iftarımızı açmaktan dolayı çok mutlu olduk. Başkanımızın ilçemize gelerek bizleri onurlandırması, iftarımıza konuk olması bizleri çok mutlu etti. Başkan Çerçioğlu’na desteğimiz ve sevgimiz sonsuz” diye konuştular.










 


Güncelleme Tarihi: 10 Temmuz 2014, 12:08

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472