banner480

Kadınlara Cuma namazı için cami tahsis edildi

Seyhan Müftülüğü tarafından, kadınların Cuma namazı kılmalarını sağlamak amacıyla cami tahsis edildiği bildirildi.

Kadınlara Cuma namazı için cami tahsis edildi
banner269

Adana İl Müftülüğü'nden yapılan yazılı açıklamaya göre, Seyhan Müftülüğü, Gülek Camisi'nde yeni bir hizmet atağına geçti. Cami İmam Hatibi Muhammed Topçu ve Gülek Kur'an Kursu öğreticisi Mümine Topçu öncülüğünde yapılan çalışma ve hazırlıklarla, kadınlar Cuma namazlarını Gülek Camisi'nde kılmaya başladı.

Seyhan Müftüsü Halil Uzun, Müftülük olarak en önemli gayelerinin dinini yaşamak isteyenlere yol bulmak ve çare olmak olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

''Hanım cemaatimiz camilerde Cuma namazını kılmak isterlerse, camilerin bir çoğunda hazırlıklarımız tamamlandı. Başta Sabancı Merkez Cami olmak üzere Gülek Camisi gibi camilerde bayanlar için özel yer ayrılmış olup, Cuma namazı Güvenilir Bahis Siteleri ve teravih namazı toplu bir şekilde kılınmaktadır. Bununla birlikte mukabelelerimiz tüm camilerimizde günde iki defa okunmakta olup, itikafa girecek cemaat için 17 camimiz tahsis edilmiştir. Buram buram İslamı yaşamak, aramızda selamı yaymak, sahip olduğumuz şeyleri olmayanlarla paylaşmak, vereceği hiçbir şeyi olmayanın sadaka yerine geçecek olan tebessümde bulunması kısacası toplumumuzun gönüllerinin tek, yek ve birlikte Allah rızası için atmasını sağlamaktır. Allah yaptığımız ve yapacağımız ibadetleri makbul eylesin.''

Cami ve Kur'an Kursu görevlileri de uygulamanın büyük bir heyecan ve dini canlılık sağladığını kaydettiler.

AA

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472