banner488

Özgür Suriye Ordusu, 8 PKK'lıyı öldürdü

Suriye sınırında ki Tel Abyad sınır kapısı yakınlarında iki gündür şiddetli çatışmalar yaşanıyor .Muhalifler Suriye askerlerine ağır kayıplar verdiriyor. Suriye ordusuyla birlikte muhaliflerle çatışan PKK'lı 8 terörist , Özgür Suriye ordusu tarafından öldürüldü.

Özgür Suriye Ordusu, 8 PKK'lıyı öldürdü
banner496

Esed güçlerinin elinde tuttuğu Tel Abyad Sınır Kapısı'nı ele geçirmeye çalışan Özgür Suriye Ordusu ile Esed güçleri arasında süren çatışmayı fırsat bilerek, sınır kapısına terör örgütü PKK bayrağı asarak sınırdaki Türk askerlerine ateş açmaya hazırlanan 8 silahlı PKK üyesi, Özgür Suriye Ordusu askerleri tarafından öldürüldü.

Dün akşam saat 19.30 sularında Betpas meydana gelen olayda Özgür Suriye Ordusu askerlerince öldürülen PKK'lı teröristlerin cesetleri daha sonra olay yerinde bulunan bir başka terörist grubu tarafından kamyonet kasasına konularak Kobani'ye götürüldü.

Sabah saatlerinde gümrük binası ve ilçe merkezinde başlayan çatışmalarda yaralanan çok sayıda Suriyeli, Akçakale' deki hastanelere sivil vatandaşların ise çadır kentlere götürüldü öğrenildi. Sınırı geçen Suriyeliler ise çatışmaların şiddetli şekilde sürdüğünü ve onlarca ölü ve yaralının bulunduğunu söyledi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner498

banner472