banner488

Şehidin memleketi Türk bayraklarıyla donatıldı

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz'ün Niğde'deki baba evinde yas var.

Şehidin memleketi Türk bayraklarıyla donatıldı
banner269

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde mayın patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz'ün Niğde'deki baba evinde yas var. Şehit Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz'ün baba evine ve belde girişine Türk bayrakları asıldı.

Piyade Uzman Onbaşı Gökhan Öz'ün Ulukışla ilçesine bağlı Çiftehan beldesindeki evine gelen askeri yetkililer, acı haberi yakınlarına bildirdi. Çamardı Kaymakamı Mehmet Fevzi Dönmez, Ulukışla Belediye Başkanı Hacı Avşar ve İl Jandarma Komutanlığı'ndan Jandarma Binbaşı Süreyya Gürer, şehidin yakınlarına başsağlığı diledi.

Haberi alınca fenalık geçiren Goldenbahis anne Dürdane Öz ve şehidin kardeşi Berat Öz, sağlık ekiplerinin müdahalesinden sonra ambulansla beldedeki acil sağlık istasyonuna kaldırıldı. Baba Recep Öz, kendisini teselli eden Binbaşı Gürer'e, "Oğlum göreve başladığı günden beri televizyonlara bakamıyordum. Televizyonu her açtığımda, her şehit haberi duyduğumda oğlumun adı geçecek mi diye korkuyor, endişe duyuyordum." dedi.

Binbaşı Gürer de, "Onlar orada olmazsa bizler burada rahat edemeyiz" diyerek, acılı babayı teselli etmeye çalıştı.

Güncelleme Tarihi: 11 Eylül 2012, 03:21

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472