banner488

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı

Bingöl-Muş karayolundaki terörist saldırıda şehit olan Topçu Er Anıl Eruluç (22), memleketi Manisa'nın Salihli ilçesinde gözyaşları arasında son yolcuğuna uğurlandı.

Manisa şehidini gözyaşlarıyla uğurladı
banner269

Şehidin cenaze namazına babası Nevzat, annesi Şükran ve erkek kardeşi Cemal ile diğer yakınları, Manisa milletvekilleri Muzaffer Yurttaş, Uğur Aydemir, Sümer Oral, Erkan, Özgür Özel, Hasan Ören ve Sakine Öz, Vali Halil İbrahim Daşöz, Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu, Manisa Garnizon Komutanı Tuğgeneral Nehir Aydır, mülki amirler, daire müdürleri, askeri erkân ve binlerce vatandaş katıldı. Cenaze namazını ise Karaman Camisi'nde, Manisa İl Müftü Vekili Çakıroğlu kıldırdı. Namaz sırasında şehidin annesi, babası ve kardeşi güçlükle ayakta durdu.

Cenaze töreninde bir komutan, Anıl Eruluç'un özgeçmişini okudu. Tabut, askerlerin omuzunda cenaze aracına kadar taşındı. Celtabet Yol kenarında bulunanlar, gözyaşlarına hakim olamadı. Binlerce vatandaş, Türk bayrakları açarak, "Şehitler ölmez, vatan bölünmez", "Kahrolsun PKK" sloganları attı. Şehit Anıl Eruluç'un asker olmadan önce aldığı ve sosyal paylaşım sitesine fotoğrafını koyduğu arabası da önüne kendi fotoğrafı yerleştirilerek ve çiçeklerle süslenerek tören yerine getirildi. Cenaze aracıyla Salihli Asri Mezarlık'a götürülen şehit Eruluç, gözyaşları arasında toprağa verildi.

Askerliğinin bitimine iki ay kalan Topçu Er Anıl Eruluç'un, geçen hafta sonu ailesinin yanında izinde olduğu, üç gün önce geri döndüğü öğrenildi. İki erkek kardeşi olan Bilgisayar Programcılığı mezunu Eruluç'un, askerlikten önce bir bilgisayarcıda çalıştığı ve evin büyük oğlu olduğu belirtildi.

Yorum yapabilmek için üye girişi yapmanız gerekmektedir.

Üye değilseniz hemen üye olun veya giriş yapın.

SIRADAKİ HABER

banner472